Tuplaus jatkuu Mestarien liiga -otteluilla!

Tuplaus jatkuu edelleen kahdella lapulla, kun tiistain kaikki kohteet napattiin kiinni 4/4 tuloksella. Mestarien liiga -ottelut ovat eiliseen tapaan vahvasti esillä myös tämän päivän lapuilla.

Tuplaus jatkuu Mestarien liiga -otteluilla

Tuplauksessa uskotaan tänäänkin ”Chämppäri -otteluihin”. Ensimmäisessä lapussa luotamme Leicesterin vahvan menon jatkuvan. Vaikka Köpenhamina on paha joukkue kotikentällään niin Leicesterin maalille tarjottu kerroin on napattava lapulle tuplaukseen sopivalla (1,48) kertoimella.

Leicesterin tuore hankinta Islam Slimani saattaa olla tänään sivussa, mutta Jamie Vardy ja Ahmed Musa pystyvät paikkaamaan tämän loven vähintäänkin kelvollisesti.

Leicester voitti  kotonaan ”Köpiksen” 1-0 ja uskomme vahvasti, että ”Ketut” onnistuvat tekemään tänään vierasmaalin etenkin, kun jatkopaikka alkaa olla silausta vaille paketissa jos tästä pelistä saadaan hyvä tulos.

Köpenhamina pääsee otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella ryhmällä, joten ennakkosuosikin asema ei ole tuulesta temmattu. Täytyy, kuitenkin muistaa, että Köpenhamina tarvitsee tästä ottelusta voiton ja näin ollen tämä seikka saattaa muuttaa ottelun kulkua etenkin pelin loppuvaiheilla.

Lapun toisessa lapussa luotetaan Monacoon. Monaco kohtaa kotonaan ilman Roman Eremenkoa pelaavan CSKA Moscowin. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Venäjällä 1-1 lukemiin ja uskomme vahvasti, että tulemme näkemään tässä ottelussa vähintään kaksi maalia tänäänkin.

Toinen lappu kasattiin Sevillan sekä Youth Leaguen -otteluista. Tottenhamin ja Leverkusenin junnujen taisto alkaa jo tunnin kuluttua, joten olkaahan tarkkana ettei kohde pääse livahtamaan ohitse.

Onnea peleihin!

tuplaus-paiva3

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset