Tuplaus jatkuu Mestarien liigan tahdissa!

Tuplaus jatkuu keskiviikkona yhden lapun voimin. Eilen yksi lapuista putosi pois pelistä, kun Chelsea ei kyennyt maalintekoon Italiassa.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Keskiviikon lappu on kasattu eiliseen tapaan Mestarien liigan -otteluista. Illan ensimmäinen kohde napataan Napolin ja Man Cityn välisestä taistosta. Man City voitti Napolin kotikentällään 2-1 vauhdikkaan ottelun päätteeksi. Napoli missasi Etihadilla jopa yhden rankkarinkin.

Tänään Napoli pääsee kohtaamaan Cityn kotikentällään, joten asetelmat ovat varsin tasaiset. Molemmat joukkueet pelaavat viihdyttävää jalkapalloa, joten uskon vahvasti, että tulemme näkemään tänään vauhdikkaan ja maalirikkaan ottelun ensimmäisen osaottelun tapaan.

Lapun toinen kohde napataan Porto – Leipzig -ottelusta. Porto on ollut tämän kauden Mestarien liigassa pienoinen pettymys ainakin tähän mennessä. Porto on ollut perinteisesti aina vahva ja vaikeasti voitettava joukkue kotikentällään, mutta tällä hetkellä vaikuttaa sille, että Portugalista pystyy hakemaan pisteitä helpommin kuin ennen.

Mestarien liigan ensikertalainen, RB Leipzig on aloittanut pelinsä kelvollisesti sillä Saksalaisilla on kolmen ottelukierroksen jälkeen kasassa neljä pistettä. Leipzig voitti Porton Saksassa 3-2 vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen.

Porto on suosikki tässä ottelussa, mutta Leipzig ei tule luovuttamaan pisteitä helposti. Porton puolustuspeli ei ole vakuuttanut viime aikoina ja tästä syystä nappaammekin vieraiden maalin kiinni.

Aiheeseen liittyvät uutiset