Tuplaus jatkuu MM-karsintojen hengessä!

Tuplaus jatkuu tänään kolmen lapun voimin, kun eilen tuplauksen avauspäivä paketoitiin 6/6 tulokseen. Eiliseen tapaan MM-karsinta -ottelut ovat vahvasti esillä päivän vetolapuilla.

Tuplaus jatkuu kolmen lapun voimin

Tänään kaksi kolmesta lapusta on poimittu MM-karsinnoista. Meillä on vahva luotto etenkin Ranskaan, joka pelaa tänään vieraskentällä Valko-Venäjää vastaan. Kotietu tasaa ottelun asetelmia hieman, mutta ilman ihmetekoja Ranska tulee hoitamaan karsintojen ensimmäisen ottelunsa kunnialla.

Toinen vierasmenestyjä haetaan Kypros – Belgia -ottelusta. Belgia sai taannoin uuden valmentajan, kun Roberto Martinez hyppäsi ruoriin saatuaan potkut Evertonista. Martinez taitaa hyökkäyspelin, mutta puolustuspäässä saattaa ilmetä ongelmia. Tästä huolimatta Belgian nippu tulee olemaan huomattavasti paremmin organisoitu, kuin edellisen valmentajan aikana. Uskomme, että Belgia kykenee naulamaan kaksi maalia Kyproksen verkkoon.

Viimeinen kuponki on poimittu Englannin National Leaguesta, jossa maaliverkot heiluvat yleensä tiuhaan tahtiin. Lapulle valikoituneiden joukkueiden peleissä on nähty keskimäärin kolme maalia ottelua kohden, joten näitä valintoja ei tarvitse sen enempää pohtia ellei sade pääse yllättämään Englantilaisia neppailijoita!

Tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Tästä uuteen Facebook-ryhmään mukaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset