Tuplaus jatkuu Ranskan liigan -otteluilla!

Tuplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla. Yksi lappu putosi eilen pois, kun Englannin mutasarjan mittelössä nähtiin poikkeuksellisesti vain yksi maali.

Tuplaus siirtyy Ranskaan

Tänään tuplauksessa suunnataan Ranskaan. Ranskan liigassa pelataan tänään täysi kierros ja sieltä löytyikin kaksi oikein hyvää tuplauskohdetta. Ensimmäisessä kohteessa Monaco kohtaa kotonaan Caenin. Monaco kärsi kirvelevän 1-3 kotitappion Lyonille joten nyt joukkue on varmasti halukas palaamaan voittokantaan Caenin kustannuksella. Monacon kokoonpanosta puuttuu tänään vasemman pakin paikalla pelaava Mendy, joka lensi Lyon-ottelussa suoralla punaisella suihkuun.

Vierasjoukkue Caen löytyy sarjataulukon 16 sijalta. Caen on sarjan heikoin vierasjoukkue sillä joukkue on kerännyt kahdeksasta vierasottelustaan vain yhden pisteen karmivalla 5-16 maalierolla. Caenin kolmessa edellisessä ottelussa on nähty peräti 15 maalia, joten peleissä on ollut vauhtia.

Toisessa kohteessa Lyon isännöi Angersia. Lyonilla on alla maukas 1-3 vierasvoitto Monacosta kuten ylempänä jo mainittiin. Lyon on ollut viime aikoina muutenkin varsina hyvässä formissa sillä joukkue on voittanut neljä viidestä edellisestä Ranskan liigan -ottelustaan.

Vierasjoukkue Angersin esitykset eivät ole vakuuttaneet. Angers löytyy kuntopuntarin 19 sijalta, kun viidestä edellisestä ottelusta on napsittu vain yksi piste. Lisäksi joukkue on päästänyt vähintään kaksi maalia viidessä edellisessä ottelussa.

Yllä mainitut seikat huomioiden, tämä Ranskan liigan -otteluista kasattu tupla vaikuttaa varsin hyvältä eli odotukset ovat tänään varsin korkealla!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset