Tuplaus jatkuu yhden lapun voimin!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla. Eilisistä kohteista muodostui harmillisesti pari hutia, jotka olivat eri lapuilla ja näin ollen kaksi lappua putosi pelistä pois.

Tuplaus etenee yhdellä lapulla

Tuplauksen toista päivää lähdetään suorittamaan yhden lapun voimin. Tänään kohteet napattiin Ranskasta sekä Tanskasta.

Tanskassa sarjaa ylivoimaisesti johtava FC Kööpenhamina kohtaa kotonaan Viborgin. Kööpenhamina ei ole hävinnyt liigassa vielä kertaakaan tällä kaudella 18 ottelukierroksen jälkeen. Maaliero on murskaava 40-8 ja se kertoo paljon Kööpenhaminan dominoinnista.

Vierasjoukkue Viborg löytyy sarjasta sijalta 13. Viborg on onnistunut keräämään viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden pisteen ja tällä hetkellä joukkue rämpii neljän ottelun tappioputkessa.

Myös Viborgin vierasesitykset ovat olleet heikkoja. Kahdeksasta vierasottelusta on kerätty vain seitsemän pistettä ja kaiken lisäksi neljä edellistä vierasottelua on päättynyt tappioon.

Kööpenhamina on ottelun supersuosikki enkä jaksa millään uskoa, että tässä ottelussa nähtäisiin yllätyksiä. Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat täysin eri suuntiin ja lisäksi Kööpenhaminan materiaali on valovuoden kovempi kuin vierasjoukkue Viborgilla.

tuplaus-paiva2

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset