Tuplaus: Jenkkifutista, jääkiekkoa ja jalkapalloa maanantain rientoihin!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus käynnistyy normaaliin tapaan maanantaina kolmen lapun voimin. Kahdella edellisellä viikolla tuplaus on katkennut torstaihin, joten tällä viikolla tuo kirous täytyy jo rikkoa. Tämän viikon tuplaukset pelataan  Coolbetille sekä Unibetille.

Lappu 1

Päivän ensimmäinen lappu lyödään Coolbetille. Lappu osallistuu tuttuun tapaan Coolbetin suosittuun tuplaus -kampanjaan, jonka pääpalkintona on tälläkin viikolla 5000€ Jackpot.

Västerviksin ja Almtunan kohtaamisessa on lupa odottaa maaleja. Pelasimme viime viikolla pari kohdetta menestyksekkäästi juuri Ruotsin Hockeyallsvenskaniin, joten jatketaan samalla linjalla tälläkin viikolla.

Slovenian U21 ja Ranskan U21 välisessä ottelussa suosikista ei ole epäselvyyttä. Slovenian junnut ovat pelanneet kelvolliset karsinnat tähän mennessä, mutta Ranskan materiaali on niin kova, että edes kotietu ei pelasta Sloveniaa tänään. Ranskan vierasvoitto kelpaa lapun toiseksi kohteeksi 1,40 kertoimella.

Lappu 2 & 3

Päivän muut laput isketään Unibetille. Unibetin lapuilta löytyy tällä kertaa NFL sekä jalkapallo kohteita. NFL -kohteessa luotetaan Carolina Panthersiin, joka pelaa tänään kotikentällään ailahtelevaa Dolphinsia vastaan.

Dolphinsin hyökkäys on tänään todennäköisesti erittäin vähän kentällä, koska Panthersin puolustus pitää vierasjoukkueen hyökkäyksen kovassa puristuksessa. Panthersin kovan puolustuksen ansiosta kotijoukkueen hyökkäys saa puolestaan enemmän mahdollisuuksia pisteiden tekoon Cam Newtonin johdolla ja näin ollen yli 23,5 pistettä on täysin mahdollinen raja ylitettäväksi.

Unibet -TV:stä huippuotteluita joka viikko – lyö vetoa ja katso urheilua ilmaiseksi

UnibetTV:n kautta näet huippuotteluita eri lajeista. Tarjolla on mm. jääkiekkoa CHL:stä ja  SHL:stä, koripalloa NBA:sta, jalkapalloa Espanjan La Ligasta sekä snookeria ympäri vuoden. Myös tenniksen kaikki turnaukset ovat katsottavissa Unibetin Live Stream -palvelun kautta. Tänään UnibetTV näyttää suorana lähetyksenä tuplauslapultakin löytyvän Puola – Meksiko -ottelun.

Aiheeseen liittyvät uutiset