Tuplaus: Jokerit päättää vieraskiertueensa Vladivostokissa!

Tuplaus jatkuu tänään yhden lapun voimin, kun Mansfieldin ja Wycomben välinen taisto päättyi tylsään 0-0 tasapeliin. Tänään tuplauksessa siirrytään jälleen jääkiekon ja tarkemmin sanottuna KHL -pelien puolelle.

Keskiviikon tuplaus yhden kortin varassa

Tämän viikon tuplauksessa piti välttää jääkiekko -kohteita, mutta tänään tästä luistetaan hieman, kun Jokerit kohtaa vieraskiertueen viimeisessä ottelussaan Admiral Vladivostokin. Kiekko putoaa jäähän Vladivostokissa jo klo 12:30.

Vladivostok on aloittanut kautensa varsin heikosti, kun kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta on kasassa vain viisi pistettä. Vladivostokin tuska helpotti hieman edellisessä ottelussa, kun joukkue onnistui kaatamaan kotihallissaan Slovan Bratislavan rankkareiden päätteeksi.

Jokerit on aloittanut kauden loistavasti. Seitsemästä ottelusta on kasassa 15 pistettä, joten vieraskiertue on sujunut tähän mennessä loistavasti. Jokerit nousi edellisessä ottelussaan 1-0 tappioasemasta komeaan 2-4 voittoon Amurista.

Jokerit on yllättänyt monet tasapainoisilla esityksillään kauden alussa, mutta yksi suurimmista menestyksen avaimista löytyy nelosketjusta, jossa pelaavat Marko Anttila, Antti Pihlström sekä Mika Niemi. Tämä ketju on ollut loistavassa vireessä oikeastaan kauden kaikissa otteluissa ja esimerkiksi Anttila on tällä hetkellä peräti neljän ottelun mittaisessa maaliputkessa.

Jokereille tarjoillaan tänään 2,20 kerrointa vierasvoittoon ja siihen tartutaan kiinni keskiviikon tuplauksessa. Uskomme, että Jokerit päättää vieraskiertueensa voitokkaasti ennen kotihalliin siirtymistä.

Onnea keskiviikon tuplauksiin!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset