Tuplaus: Juna takaisin raiteilleen heikon maanantain jälkeen!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään vain yhdellä lapulla, kun kaksi lappua jouduttiin repimään tällä kertaa jo ensimmäisen päivän jälkeen. Tällä kertaa pallo ei pomppinut oikeaan suuntaan ja se näkyy heti tulostaululla. Maanantai palautti meidät myös mukavasti maanpinnalle ja samalla tuplaus näytti jälleen kerran haasteellisuutensa.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Maanantain pettymys on nyt käsitelty ja hommaa jatketaan yhden lapun voimin. Yksikin lappu riittää voittoon, joten sen suurempaa hätää ei vielä ole. Tänään luotamme maalikarkeloihin ja näin ollen lappu koostukiin kahdesta ”over-valinnasta”.

Borussia Dortmundin ja Athletic Bilbaon välinen ystävyysottelu on ennakkoon ajateltuna erittäin viihdyttävä ja maaleja tullaan näkemään kentän molemmissa päädyissä. Molempien joukkueiden sarja-avaukset alkavat hiljalleen lähestyä, joten odotettavissa on, että kokoonpanot ovat sen mukaiset.

Dortmund on isketty ottelussa suosikin asemaan, mutta harjoitusotteluissa voi tapahtua mitä tahansa. Meillä on kuitenkin vahva luotto siihen, että näemme tässä ottelussa yli 2,5 maalia ja näin ollen se napataan lapulle mukaan.

Toisessa kohteessa matkataan Englannin alasarjoihin, jossa Stalybridge isännöi Stockportia. Vierasjoukkueen ensimmäinen ottelu päättyi 4-3 voittoon, kun puolestaan Stalybridge haki niukan 0-1 vierasvoiton Bostonista.Stockport on ottelun ennakkosuosikki, mutta joukkueen peräpää näyttäisi olevan vielä hieman levällään. Tässä ottelussa kahden maalin tekeminen ja näkeminen on sen hyvinkin todennäköistä ja se sopiikin oivallisesti lapulle toiseksi kohteeksi.

1

Tuplauskohteet sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset