Tuplaus: Kahdella kotivoitolla kohti perjantaita!

Viikko alkaa olla jo voiton puolella ja mikä parasta, myös tuplaus etenee mukavasti. Tänään on edessä tuplauksen neljäs päivä ja torstain lappu isketään kahden kovan kotijoukkueen varaan.

Torstain tuplaus kahden kovan kotijoukkueen harteilla

Tuplaus on edennyt vaiheeseen neljä. Tänään lapulle napattiin kaksi kotivoittoa. Ensimmäisenä mukaan valikoitui jo klo 18:30 alkava Dynamo Moscow – Neftehimik -ottelu. Kotijoukkue Dynamo on neljän ottelun voittoputkessa ja viimeisin kotitappio on tullut marraskuun puolen välin tienoilla.

Myös vierasjoukkue Neftehimik on pelannut viime aikoina varsin mukavasti sillä joukkue on hävinnyt vain kertaalleen viidessä edellisessä ottelussa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että neljä näistä viidestä ottelusta on pelattu kotona.

Dynamo on sarjan kovimpia kotijoukkueita, joten kotivoitto kelpaa kupongille vieraiden kelvollisesta vireestä huolimatta.

Toinen kohde poimitaan Englannin Championshipistä missä Reading kohtaa kotikentällään alavireisen QPR:n. Reading on ollut erittäin vakuuttava viime aikoina etenkin kotikentällä ja viiden edellisen kotipelin saldo onkin viisi voittoa, mukavalla 12-3 maalierolla.

Vierasjoukkue QPR on voittanut vain yhden viidestä edellisestä vierasottelustaan. QPR joutunee pelaamaan tänään ilman 2-3 normaalisti avauskokoonpanossa pelaavaa pelaajaa joten tämä seikka ei ainakaan helpota vieraiden iltapuhdetta.

Reading on hyvässä iskussa ja ainoana miinuksena on FA Cupissa kärsitty 4-0 tappio Man Utd:lle. Kotijoukkueen pieni rasitustila tasoittanee ottelun asetelmia hieman, mutta Reading on silti suuri suosikki voittajaa veikattaessa. Varmistetaan kohdetta kuitenkin kaikesta huolimatta ”draw no bet -valinnalla”.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset