Tuplaus: Kamerunin ja Sassuolon avulla keskiviikon yli!

Tuplaus jatkuu keskiviikon kunniaksi yhdellä lapulla. Eilen yksi lappu putosi taas pois pelistä kun Wimbledon hölmöili omassa ottelussaan ottamalla punaisen kortin vaikka lopulta uloasjon piikkiin ei voi laittaa ihan kaikkea sillä Wimbledonin esitys oli heikko.

Keskiviikon tuplaus nojaa Sassuoloon ja Kameruniin

Keskiviikon kohteet napattiin Italian Cupista sekä Afrikan Cup Of Nations -turnauksen otteluista. Italian Cupissa maan korkeimmalla sarjatasolla pelaileva Sassuolo kohtaa kotikentällään sarjatasoa alempana kikkailevan Cesenan.

Sassuolon kausi on ollut tähän mennessä hieman hankala, mutta kahdessa edellisessä ottelussa on näkynyt merkkejä paremmasta. Torinon kanssa väännetty tasapeli sekä komea 4-1 kotivoitto Palermosta nostavat hieman kateissa ollutta itseluottamusta varmasti ylöspäin. Sassuolo lepuuttaa tänään paria avainpelaajaa, mutta muuten kokoonpano vaikuttaa varsin kilpailukykyiseltä.

Vierasjoukkue Cesena on tällä hetkellä Serie B:ssä sijalla 18 kausi on ollut varsin vaikea. Cesena on kerännyt viidestä edellisestä sarjaottelustaan kuusi pistettä, mutta kannattaa huomioida, että joukkue on päästänyt edellä mainituissa otteluissa yhdeksän maalia.

Puolustuspeliäkin suurempi ongelma löytyy vieraspeleistä. Cesena on pelannut sarjassaan tähän mennessä 11 vierasottelua ja karu tilasto kertoo että joukkue ei ole onnistunut voittamaan kertaakaan vieraissa. Yhdestätoista vieraspelistä on kasassa vaivaiset kolme pistettä karmealla 7-18 maalierolla.

Ylempänä mainitut seikat huomioituna, Sassuolon kahdelle maalille tarjottu (1,66) kerroin on sen verran kova että se on syytä napauttaa päivän lapulle mukaan.

Kupongin toinen kohde napataan Afrikan mestaruuskisoista. Kamerun on suuri suosikki klo 21:00 alkavassa ottelussa jossa joukkue kohtaa Guinea-Bissaun. Kamerun jäi turnauksen avausottelussaan 1-1 tasapeliin Burkina Fason kanssa joten joukkue tarvinnee tästä ottelusta täyden pistepotin. Kamerunin maalille tarjottu (1,18) kerroin on naurettavan pieni, mutta toisaalta se napauttaa päivän lapun kertoimen vaaditulle tasolle ja tästä syystä kohde isketään Sassuolon kaveriksi tuplaukseen.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset