Tuplaus: Katseet kohti Italiaa!

Tuplaus jatkuu keskiviikkona yhden lapun voimin. Tänään katseet käännetään kahteen, Italian maaperällä pelattavaan Serie A:n otteluun.

Keskiviikon tuplaus – suuntana Italia

Tänään tuplauksen molemmat kohteet poimittiin Italian Serie A:sta. Ensimmäisessä kohteessa Juventus kohtaa kotikentällään Fiorentinan.

Juventus on tunnetusti hurjan kova kotijoukkue, joten tämän ottelun suosikista ei ole epäselvyyttä. Juventus on aloittanut kautensa Serie A:ssa neljällä voitolla. Juventus on tehtaillut näissä otteluissa 13 maalia ja omissa on kolahtanut vain kolmesti.

Juventuksen 23-vuotias taituri Paulo Dybala on ollut hurjassa vireessä sillä mies on iskenyt neljässä Serie A:n ottelussa peräti kahdeksan maalia.

Vierasjoukkue Fiorentina avasi kautensa kahdella tappiolla, mutta nyt joukkue on onnistunut nappaamaan voiton kahdesta edellisestä ottelustaan. Voitot ovat tulleet alemman keskikastin porukoista, joten tuloksiin ei voi nojautua liikaa.

Juventus hoitaa tänään voiton kotiin ja Fiorentinan karut tulokset Juvea vastaan saavat tänäänkin jatkoa.

Lapun toinen kohde napataan Lazion ja Napolin välisestä kamppailusta. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa hienosti ja kumpikaan ei ole kärsinyt vielä tappioita sarjapeleissä.

Napoli on ottelun suosikki kertoimien perusteella, mutta Lazion kotietu tasaa ottelun asetelmia. Lazio antoi taannoin merkkejä kovasta vireestään pöllyttämällä AC Milanin kotonaan peräti 4-1.

Lazion ja Napolin välisestä taistosta on lupa odottaa varsin vauhdikasta ja viihdyttävää. Uskon vahvasti, että maaliverkko tulee heilumaan tänään kentän molemmissa päädyissä ja tästä syystä btts -veto 1,50 kertoimella kelpaa hyvin lapun toiseksi kohteeksi.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset