Tuplaus: Katseet kohti La Liigan -otteluita!

Tuplaus jatkuu torstaina yhden lapun voimin. Tänään katseet kääntyvät Espanjan La Liigaan, jossa Sevilla sekä Atletico ovat tänään tulessa.

Torstain tuplaus kasattu La Liigan -otteluista

Tuplauksen neljänteen päivään siirrytään yhdellä noin 200€ suuruisella lapulla. Tänään lapun molemmat kohteet on napattu Espanjan La Ligan -otteluista.

Päivän ensimmäisessä kohteessa Atletico Madrid kohtaa vieraskentällä La Corunan. Kotijoukkue La Coruna on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen ja joukkueen edellistä voittoa joudutaan hakemaan viime vuoden puolelta. Tämän lisäksi La Coruna hävisi edellisellä kierroksella Leganiselle vieräskentällä peräti 4-0.

Vierasjoukkue Atletico on kuntopuntarin kolmantena, kun joukkue kärsi niukan 1-2 tappion Barcelonalle. Atletico hallitsi ottelua jopa suvereenisti, mutta Barca nappasi arvokkaan vierasvoiton loppuhetken rynnistyksen ansiosta.

Molemmat joukkueet tarvitsevat tänään kipeästi pisteitä. Tico taistelee Sevillan kanssa kolmannesta sijasta ja La Coruna sarjapaikasta. La Coruna on tällä hetkellä sarjassa sijalla 17 eli pisteitä kaivataan kovasti.

Atleticolla ei ole uusia poissaolijoita tänään joten siinä mielessä tilanne vaikuttaa kelvolliselta. Kotijoukkue La Corunalta on tänään sivussa ainakin toppari Raul Albentosa joka on pelikiellossa.

La Corunan kotietu tasaa hieman ottelun asetelmia, mutta kaikesta huolimatta Tico on suuri suosikki. Atleticon yli 1,5 maalille tarjottu (1,87) kerroin on sen verran korkea, että siihen on syytä tarttua.

Coolbetin tuplauksessa kolme uutta voittajaa

Viime viikon tuplauksen viimeisenä päivänä kolme pelaajaa löivät viimeisen päivän panoksensa peliin. Jokaisella pelaajalla oli eri kohteet kupongillaan, mutta kaikki osuivat siitäkin huolimatta hienosti ja homma vietiin komeasti maaliin. Voittajat nappasivat komeat potit ja heidät palkittiin voitetun lapun lisäksi 2000€ suuruisella bonuksella. Voittajien tunnelmia sekä osuneet laput ovat luettavissa Coolbetin blogissa.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset