Tuplaus: Katseet kohti Mestarien liiga -karsintoja!

Tuplaus jatkuu tänään vain yhdellä lapulla, kun kolme lappua putosi eilen pois. Hollannissa jäätiin maalia vajaaksi ja KTP yllätti JJK:n kotonaan peräti 5-0. Tänään on taas uusi päivä ja matka jatkuu yhdellä lapulla Mestarien liigan parissa.

Tuplaus jatkuu yhden lapun voimin

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla ja tällä kertaa katseet kohdistuvat illan Mestarien liiga -otteluihin. Ensimäisessä kohteessa Roma isännöi Portoa. Roma pelasi hyvin ensimmäisessä osaottelussa ja Vermaelenin ulosajo hämääkin hieman tilastoja. Kotonaan Roma on jopa ottelun ennakkosuosikki, joten saman meno jatkunee kotikentällä. Porto tarvitsee vierasmaalin ja se lisää maalien odotusarvoa entisestään.

Toisessa kohteessa Celtic matkustaa Israeliin Hapoel Be´er Shevan vieraaksi. Ensimmäinen osaottelu päättyi hurjaan 5-2 tulokseen, joka toisaalta lannistaa tätä ottelua hieman. Toisaalta Hapoel nauttii vahvasta kotiedusta ja näin ollen uskomme, että kotijoukkue onnistuu naulaamaan pallon Celticin verkkoon tänään ainakin kertaalleen.

Yksi lappu enää jäljellä, mutta silläkin voidaan mennä maaliin asti. Oheisen lapun voimin lähdetään selättämään tätä tiistaipäivää!

Tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset