Tuplaus: Katseet kohti Portugalia!

Tuplaus jatkuu keskiviikkona yhdellä lapulla, kun Israelin pojat eivät onnistuneet eilen lyömään palloa kertaakaan Mariborin verkkoon.

Katseet Portugalin suuntaan

Päivän molemmat kohteet on napattu Portugalin Segunda Ligasta. Ensimmäisessä kohteessa Gil Vicente kohtaa kotikentällään Uniao da Madeiran. Näiden joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa on nähty usein mukavasti maaleja.

Madeira on päästänyt tällä kaudella vain yhden maalin, mutta toisaalta joukkue on iskenyt kuusi maalia kolmessa ensimmäisessä ottelussaan. Kotijoukkue Gil Vicenten maaliero kolmen kierroksen jälkeen näyttää lukemaa 4-4, joten uskoisin, että tulemme näkemään tänään vähintään kaksi maalia.

Toinen kohde onkin varsin mielenkiintoinen sillä sarjan kärkijoukkue Academico Viseu on asetettu ottelussa altavastaajan asemaan. Viseu johtaa sarjaa kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä ja mukavalla 7-2 maalierolla.

Kotijoukkue Arouca on sarjassa tällä hetkellä viimeisenä ja maaliero on murskaava 2-7. Arouca on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden pisteen.

Vaikka Academico Viseu on tänään vieraskentällä niin uskoisin, että hyvä vire saa jatkoa. Viseun maalille tarjottu 1,43 kerroin kelpaa siis mainiosti tuplauksen toiseksi kohteeksi.

Kerroin jää tänään täpärästi kakkosen alapuolelle, mutta ei oteta siitä sen suurempaa stressiä sillä olemme panoksen suhteen hyvin aikataulussa.

Portugalissa aloitellaan pelit tänään jo klo 18:00, joten napatkaahan kohteet talteen hyvissä ajoin etteivät ne lipsahda ohi. Onnea peleihin!

Coolbetin suosittu tuplaus uudistuu

Coolbetin suosittu tuplaus -kampanja kokee hieman muutoksia. Yksi muutoksista on tuplauksen yhdistäminen. Aiemmin jokaisessa maassa on ollut oma kampanja, mutta jatkossa kaikkien maiden pelaajat osallistuvat samaan tuplaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuplauspotissa on joka viikko tarjolla peräti 5000€ jackpot.

Toinen merkittävä uudistus koskee kohdevalikoimaa. Tuplaukseen lisättiin kohteita mm. tenniksestä, jalkapallosta, jääkiekosta sekä koripallosta.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset