Tuplaus: Katseet Man Cityn ja Eibarin peleihin!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tämän viikon tuplaus päästään käynnistämään sään puolesta varsin keväisissä tunnelmissa. Alkuvuoden tuplaukset ovat puolestaan sujuneet tähän mennessä varsin heikosti, joten parannettavaa riittää tällä saralla.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tämänkin maanantain projekti isketään käyntiin kolmella lapulla. Tänään suurin luotto on Man Cityn vierasvoitossa ja tästä syystä kohde löytyykin kahdelta vetokupongilta.

Man City matkustaa tänään Bournemouthiin, Dean Courtille. City pääsee otteluun parhaalla kokoonpanollaan ja vierasjoukkueelle kelpaa tästä pelistä vain voitto sillä sarjan kärkipää tiivistyi viikonloppuna entisestään.

Kotijoukkue Bournemouth on ollu viime peleissä varsin heikossa vireessä sillä viidestä edellisestä ottelusta on kasassa vain kaksi pistettä. Bournemouthin ongelmat ovat kulminoituneet puolustuspeliin sillä joukkue on päästänyt viidessä edellisessä ottelussaan peräti 16 maalia.

Bournemouthin ja Eddie Howen urakkaa ei helpota tänään Danielsin, Francisin, Wilsonin sekä Smithin mahdolliset poissaolot. Mikäli kaikki edellä mainitut pelaajat ovat tänään sivussa niin kotijoukkueen iltapuhteesta on tulossa erittäin haastava.

Osallistumme tälläkin viikolla Coolbetin tuplaus-kampanjaan. Nappaamme kampanja-lapulle Cityn kaveriksi Eibarin joka kohtaa tänään kotikentällään heikon Granadan. Eibarin kotivoitto pitäisi olla Cityn pelin tapaan varsin selvä, mutta on hyvä muistaa että jalkapallossa kaikki on mahdollista.

Päivän muilla lapuilla vieraillaan Puolassa, Saksassa ja Italiassa. Etenkin Serie A:n kamppailu Lazion ja AC Milanin välillä tulee olemaan varmasti viihdyttävä ja maaleja tullaan näkemään kentän molemmissa päädyissä.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset