Tuplaus kaynnistää kylmän pakkasviikon!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää tämän viikon tuplaus. Viime viikon projekti katkesi häpeällisesti jo ensimmäiseen päivään, joten tänään meillä on melkoinen kasvojen pesun paikka.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Tämän viikon tuplaus käynnistyy jo reilun tunnin kuluttua, kun Puolassa alkava ottelu potkaistaan käyntiin klo 19.00. Puolan liigan -ottelu Arka Gdynia – Jagiellonia on napattu tänään kahdelle kupongille mukaan, joten luotto kahden maalin näkemiseen tässä ottelussa on varsin kova.

Osallistu Coolbetin tuplaukseen ja voita palkintoja!

Coolbet julkaisi tänään uuden tuplauskampanjan. Kampanja alkaa jokaisen viikon maanantaina kuten meidän ”normaali tuplauskin”. Coolbet tarjoaa peräti 2000€ palkinnon henkilölle, joka suorittaa tuplauksen kunnialla maaliin. Tehtävä ei ole helppo, mutta se on kuitenkin mahdollinen. Tuplaukseen pääsee helposti mukaan vaikka heti tänään esimerkiksi 5€ suuruisen lapun kanssa.

Me osallistumme tämän viikon kampanjaan ylimmäisellä lapulla, joka on kasattu Italian Serie A:n otteluista. Huomatkaa että kampanjaan ”osallistuvan” tuplauslapun maksimipanos on 20€ ja lapun kerroin on oltava vähintään (2,00).

Lue lisää Coolbetin tuplauksesta

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla

Aiheeseen liittyvät uutiset