Tuplaus käynnistää vapun odotuksen!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää tämän viikon tuplaus. Tällä kertaa matkaan lähdetään kolmen lapun voimin. Yksi kolmesta lapusta osallistuu tälläkin viikolla Coolbetin suosittuun tuplaus-kampanjaan.

Vappuviikon tuplaus starttaa kolmella kupongilla!

Vappu lähenee kovaa vauhtia joten tällä viikolla yritetään kerätä pientä bonusta vapun rientoihin.

Ylimmäinen kolmesta alla olevasta lapusta osallistuu tällä viikolla Coolbetin tuplaus-kampanjaan.Viime viikolla kukaan ei onnistunut tuplauksessa täydellisesti, joten tällä viikolla on jaossa 3000€ Jackpot.

Kampanjaan osallistuvalle napattiin kaksi jalkapallo -kohdetta. Englannin Championshipissa nousua tavoittelevan Newcastlen kone on hieman yskällehdyt viime aikoina sillä joukkue ei ole onnistunut nappamaan voittoa kolmesta edellisestä ottelustaan.

Newcastle tarvitsee vielä pisteitä nousun varmistamiseen vaikka nousu näyttääkin tällä hetkellä varsin varmalta. Tänään Newcastlella olisi hyvä sauma kääntää kurssia kun Preston saapuu vierailulle.

Preston on ollut viime aikoina suurissa ongelmissa sillä joukkue on päästänyt kolmessa edellisessä ottelussaan peräti yhdeksän maalia. Prestonin otteluissa on nähty muutoinkin reilusti maaleja sillä joukkueen kymmenessä edellisessä ottelussa on jääty alle 2,5 maaliin vain kaksi kertaa.

Lisäksi on muistettava, että Newcastlen puolustus on sekoillut viime aikoina, joten Prestonin maali ei ole suoranainen ihme. Yli 2,5 kelpaa näin ollen tuplaukseen mukaan mainiosti!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset