Tuplaus käynnistää viikon tuttuun tapaan!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus aloitetaan tuttuun tapaan maanantain kunniaksi. Tällä viikolla osallistumme Coolbetin tuplaus-kampanjaan yhdessä seuraajiemme kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikilla tuplaukseen osallistujilla on mahdollisuus vaikuttaa lapulle valittaviin kohteisiin.

Tuplaus käyntiin yhdessä seuraajiemme kanssa

Tuplausprojekti käynnistetään tuttuun tapaan tänään, maanantaina. Osallistumme tälläkin viikolla Coolbetin tuplaus-kampanjaan, mutta tällä kertaa teemme lapun yhdessä seuraajiemme kanssa. Tarkoituksena on siis rakentaa lappu seuraajiemme antamista ”vihjeistä”. Eniten vihjattu/vihjatut kohteet napataan tuplauslapulle. Kohteita pääsee ehdottamaan jatkossa joka päivä meidän Facebook -ryhmässämme.

Tästä mukaan Facebook -ryhmään!

Coolbetin kampanjaan osallistuvalle lapulle valikoitui tänään Lokomotivin kotivoitto sekä Malaga – Real Sociedad -otteluun ”molemmat joukkueet tekevät maalin -veto”.

Ruotsissa sarjaa johtava Mora IK kohtaa kotonaan sarjassa toiseksi viimeisenä olevan Södertäljen. Mora on mahtavassa seitsemän ottelun voittoputkessa ja lisäksi joukkue lukeutuu sarjan kovimpiin kotijoukkueisiin. Mora on hävinnyt kotonaan tällä kaudella vain kolme kertaa.

Vierasjoukkue Södertälje taistelee kovasti putoamista vastaan. Otteet ovat hieman parantuneet viime aikoina, mutta toisaalta viidestä edellisestä ottelusta on kasassa vain kaksi voittoa. Me emme usko että Mora kompastelee tänää ja nappaammekin varmalta tuntuvan kotivoiton kiinni (1,50) kertoimella.

Päivän muut tuplauslaput on tuttuun tapaan meidän työstämiä ja niissä luotetaan jalkapallo ja jääkiekko -kohteisiin. Nyt jos koskaan kannattaa hypätä mukaan tuplaukseen sillä yhteisön voima tulee varmasti auttamaan tämän viikon tuplausprojektissa. Mikä olisi hienompaa kuin viedä tuplaus maaliin porukalla, jossa kaikki ovat raksittaneet samat laput tulille koko viikon ajan?

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset