Tuplaus käynnistyy jälleen maanantain kunniaksi!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistellä tämän viikon tuplaus. Homma käynnistyy tuttuun tapaan kolmella 20€ lapulla, joista yksi osallistuu Coolbetin tuplaus -kampanjaan.

Tuplaus käyntiin kolmella lapulla

Viikko aloitetaan tutun kaavan mukaisesti kolmella lapulla. Ylimmäinen lappu osallistuu tällä viikolla Coolbetin tuplaus -kampanjaan, jossa on tarjolla 5000€ suuruinen palkinto.

Ufan peli starttaa jo klo 17:00, joten kampanja -lapun kanssa tuli hieman kiire. Kampanja lapun toinen kohde poimittiin Allsvenskanin puolelta. Luotamme tänään vierasjoukkue Sundsvallin kelvollisen vireen jatkumiseen ja uskomme, että joukkue onnistuu tekemään ainakin yhden maalin Eskilstunan verkkoon vieraspelistä huolimatta.

Muilla lapuilla haetaan jälleen maaleja jalkapallo -otteluista. Inter ja Lahti pelaavat tänään mielenkiintoisen taiston Veikkausliigassa. Yli 2,5 maalille tarjotaan hieman yli 2,00 kerrointa ja se kelpaa tuplaukseen mukaan.

Lahden pelit ovat olleet kauden aikana varsin vähämaalisia, mutta kahdessa edellisessä ottelussa verkot ovat heiluneet mukavasti. Interin viidessä edellisessä ottelussa on puolestaan nähty peräti 19 maalia ja joukkue on onnistunut pitämään oman maalinsa puhtaana viimeksi elokuun alussa.

Viimeisellä lapulla haetaan maaleja Islannista sekä La Ligasta. Huomatkaa, että UFA:n ottelu käynnistyy jo noin 30 minuutin kuluttua, joten se on syytä huomioida lappuja tehdessä.

Pelionnea kaikille tämän viikon tuplaukseen!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset