Tuplaus käyntiin maanantaiseen tapaan!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus käynnistetään jälleen tänään kolmen lapun voimin. Yksi lapuista osallistuu tuttuun tapaan Coolbetin tuplaus -kampanjaan. Tänään kaikkien lappujen kohteet on napattu jalkapallo -otteluista.

Lappu 1

Coolbetin tuplaukseen valittiin kohteet Italiasta ja Tanskasta. Tanskassa sarjan toisena oleva Midtjylland kohtaa kotikentällään Århusin, joka majailee tällä hetkellä alemmassa keskikastissa. Midtjylland on ollut vahvassa vedossa viime aikoina ja joukkue löytyykin kuntopuntarin toiselta sijalta. Vierasjoukkue Århus on tällä hetkellä kuntopuntarin viimeisellä sijalla. Århus on hävinnyt neljä viidestä edellisestä ottelustaan ikävällä 4-12 maalierolla.

Kotijoukkue Midtjylland ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan kotikentällään eikä niin tule käymään tänäänkään. Näin ollen kotivoitto on turvallinen valinta tuplaukseen.

Lapun toinen kohde napattiin Italian Serie B:n ottelusta, jossa Cesena kohtaa Brescian. Kotijoukkue Cesena on kertoimien perusteella ottelun ennakkosuosikki, mutta on kuitenkin syytä huomioida, että Brescia on pelannut viime aikoina varsin hyvin ja joukkue löytyy Serie B:n kuntopuntarin neljänneltä sijalta.

Kotijoukkue Cesenan otteluissa on nähty viime aikoina hurjia maalijuhlia. Edellisellä kierroksella Cesena hävisi vieraissa Empolille 5-3. Tätä tappiota edelsi 3-3 tasapeli kotikentällä Salernitanaa vastaan. Cesenan viiden edellisen ottelun maaliero näyttää lukemaa 13-12.

Vaikka Cesena voittaisikin tänään niin nollapeliin on erittäin vaikea uskoa. Brescian maalille tarjottu 1,43 kerroin kelpaa mainiosti lapulle vaikka kyseessä onkin vierasottelu.

 

Lappu 2

Päivän toisessa lapussa vieraillaan Sveitsissä ja Hollannissa. Sveitsissä iskevät yhteen Wohlen ja Aarau. Wohlenin otteluissa on nähty tällä kaudella keskimäärin 3.8 maalia ottelua kohden, joka on eniten koko sarjassa. Vierasjoukkue Aaraun samainen lukema kalpenee kotijoukkueen rinnalla, mutta tästä huolimatta myös Aaraun peleissä on nähty keskimäärin 2.8 maalia per ottelu.

Wohlen on tällä hetkellä kuntopuntarin viimeisellä sijalla, mutta joukkue nautiskelee tänään kotiedusta. Aarau on puntarissa hieman ylempänä, mutta mitään huikeita suorituksia ei myöskään vierailta ole viime aikoina nähty. Uskomme, että illan ottelussa nähdään reilusti maaleja ja näin ollen btts -veto käy lapun toiseksi kohteeksi.

Hollannissa Telstar kohtaa kotikentällään sarjan kärkijoukkue Nijmegenin. Nijmegen on tällä hetkellä mukavassa kahdeksan ottelun voittoputkessa. Nijmegenin otteluissa on nähty keskimäärin 3.4 maalia ottelua kohden.

Kotijoukkue Telstar on tällä hetkellä sarjataulukon kuudennella sijalla. Telstar oli taannoin mukavassa viiden ottelun voittoputkessa, mutta nyt joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Kotijoukkueen ottelut ovat olleet tällä kaudella varsin vauhdikkaita sillä Telstarin peleissä on tehtailtu keskimäärin peräti 4.2 maalia ottelua kohden.

Nijmegen on ottelun suosikki, mutta sillä ei ole tässä tapauksessa väliä, koska tulemme näkemään tänään paljon maaleja kaikesta huolimatta.

 

 

Lappu 3

Päivän kolmas lappu pelataan 10Betille. Tälle lapulle valitsimme yli 2,5 maalia kohteen jo aiemmin mainitusta Cesena – Brescia -ottelusta. Perusteluita ei enää sen kummemmin tarvitse kirjoitella sillä ne löytyvät ensimmäinen lapun alta.

Näillä valinnoilla starttaillaan tämän viikon tuplaus. Onnea peleihin!

Aiheeseen liittyvät uutiset