Tuplaus käyntiin MM-karsinnoilla!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On jälleen aika käynnistää uusi tuplaus. Viime viikon projekti oli katastrofi, joten tällä viikolla on helppo parantaa suoritusta. MM-karsinnat ovat tällä kertaa vahvasti esillä maanantain lapuilla.

Tuplaus käyntiin MM-karsinta -otteluilla

Maanantain tuplausprojekti potkaistaan tällä kertaa käyntiin kolmen 25€ suuruisen lapun voimin. Kaksi lappua on kasattu jalkapallon MM-karsinta -otteluista ja viimeiseen kuponkiin napattiin yksi KHL -ottelu sekä yksi peli nuorten EM-karsinnoista.

MM-karsinnoissa luotamme tänään etenkin Ruotsiin sekä Portugaliin. Ruotsi kohtaa tänään kotonaan Bulgarian, jonka esitykset ovat olleet heikkoja viime aikoina. Ruotsi pelaa nykyään ilman kuningas Zlatania, mutta joukkue onnistui maalinteossa mm. Hollantia vastaan ja näin ollen Bulgarian ailahtelevan puolustuslinjan ohittaminen pitäisi onnistua rakkaalta naapurimaaltamme ilman suuria ongelmia.

Portugali vierailee Fäärsaarilla. Vaikka ottelussa ei välttämättä nähdä mitään maali-iloittelua niin en jaksa uskoa, että kotijoukkue onnistuisi neppailemaan palloa Portugalin maaliin etenkin, kun pelissä riittää panosta ja Portugalin on otettava tarvittavat pisteet tästä ottelusta. Portugalin puolustuspeli vakuutti kaikki jalkapallon ystävät jo EM-kisoissa, joten eiköhän sama meno jatku MM-karsinta -otteluissakin.

Ensimmäinen taisto alkaa jo klo 16:30, joten olkaahan tarkkana, etteivät kohteet livahda ohi suun! Pelionnea kaikille!

tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset