Tuplaus käyntiin MM-karsinta -otteluilla!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

On aika käynnistää syyskuun ensimmäinen tuplaus. Edellisen viikon projekti päättyi häpeällisesti tiistaina, joten parannettavaa riittää jälleen kerran. Tämän maanantaina kohdetarjonta on haastava, mutta onneksi maaottelut pelastavat päivän jollain tasolla.

Tuplaus käyntiin MM-karsinta -otteluilla

Tänään tuplauslaput täyttyvät MM-karsinta -otteluista. Itse asiassa lähes kaikki kohteet on poimittu edellä mainituista otteluista. Tänään luotamme Italian rutiiniin vaikka reissu Israeliin ei tule olemaan helppo. Tasoero on joka tapauksessa sen verran suuri, että Italialle tarjottu (1,71) voittokerroin on syytä ottaa lapulle mukaan.

Wales joutuu tulemaan toimeen ilman Aaron Ramseyta. Ramseyn menetys luo kovan loven Walesin keskustaan, mutta tästä huolimatta Moldovan pitäisi kaatua kotikentällä ilman suuria ongelmia.

Ukrainan ja Islannin välisessä taistossa vierasjoukkue Islanti on isketty käsittämättömän suureen altavastaajan asemaan. Kun EM-kisoissa mahtavasti esiintyneelle Islannille tarjotaan (1,64) kerrointa yhden maalin tekemiseen niin tätä tarjousta ei voi ohittaa. Ukraina ei vakuuttanut EM-kisoissa ja pakka on edelleen sekaisen erinäisten syiden takia.

Kyproksen ja Slovenian välinen junnumaaottelu alkaa muuten jo klo 16:30 eli olkaahan tarkkana ettei ensimmäinen kohde livahda ohi!

Tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Uusi Facebook-ryhmä avattu, tervetuloa mukaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset