Tuplaus käyntiin neljällä lapulla!

Maanantaipäivä alkaa olla jo melkein voitonpuolella, joten nyt on varsin hyvä aika käynnistää uusi tuplausprojekti. Alkuvuoden tuplaukset eivät ole sujuneet ihan toivotulla tavalla, mutta tulosta yritetään taas kohentaa tällä viikolla parempaan suuntaan.

Tuplaus käyntiin neljän lapun voimin

Tuplausprojekti pyöräytetään tänään käyntiin neljällä 25€:n kupongilla. Kaikki maanantain kohteet ovat poimittu tällä kertaa jalkapallon puolelta. Suurin mielenkiinto kohdistuu Ruotsiin sillä peräti kolmelle lapulle on napattu kohteita rakkaasta naapurimaastamme. Myös Eintracht Braunschweigin ja Freiburgin välinen kamppailu on tuplauksen kannalta ratkaisevassa roolissa. Me luotamme tänään vakaasti vierasjoukkuuen menestymiseen ja näin ollen tästä pelistä onkin napattu pelattavaa kahteen eri lappuun.

Tämän viikon tuplausta lähdetään suorittamaan alla möllöttävien lappujen kanssa. Muistakaa määrittää panokset oman pelikassanne mukaisesti niin kaikilla on mukavaa! Napatkaahan seuraavaksi alla olevat laput talteen ja lähtekää tuplausleikkiin mukaan. Tällä viikolla mennään pitkälle!

1 2 3 4

 

Aiheeseen liittyvät uutiset