Tuplaus käyntiin pääsiäisen päätteeksi!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Pääsiäinen alkaa olla vietetty ja on aika käynnistää tämän viikon tuplaus. Maanantai näyttää poikkeuksellisen valoisalta, joten päätimme iskeä peliin neljä lappua joista yksi osallistuu tuttuun tapaan Coolbetin tuplaus-kampanjaan.

Tuplaus käyntiin neljällä lapulla

Kuten ylempänä mainittiin, tämä viikko aloitetaan poikkeuksellisesti neljällä tuplauslapulla. Laput koostuvat pelkästään jalkapallo-kohteista. Coolbetin tuplaus-kampanjaan osallistuvalle lapulle napattiin kohteet Veikkausliigan -otteluista.

Veikkausliigassa pelataan tänään kaksi ottelua. Kuopiossa KuPS kohtaa Interin ja Rovaniemellä RoPS kohtaa VPS:n. RoPS, KuPS ja Inter pelaavat vasta kauden toisen ottelunsa ihmeellisen otteluohjelman ansiosta.

KuPS hävisi kauden avauksessaan HJK:lle 2-0. Inter nappasi puolestaan murskaavan 6-2 kotivoiton RoPS:sta. KuPS on kertoimien puolesta ottelun suosikki, mutta Inter antoi kaikille myrskyvaroituksen kauden avausottelussaan. Uskoisin, että tässäkin ottelussa tullaan näkemään vähintään kaksi maalia.

RoPS lähtee hakemaan pisteitä murskaavan tappion jälkeen. Tänään se saattaa olla hyvinkin mahdollista sillä vierasjoukkue VPS:n kauden alku on ollut murheellinen. VPS on päästänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan peräti kahdeksan maalia. Lukema on murskaava vaikka vastassa on ollut HJK ja SJK.

Yli 1,5 maalille tarjoillaan tässä vaiheessa 1,48 kerrointa mikä on mielestäni aika korkea jos tarkastellaan alkukauden tilastoja. Molempien joukkueiden puolustuspelissä on ilmennyt ongelmia ja ne eivät korjaannu hetkessä.

Päivän Valioliiga -lappu koostuu siis kahdesta yli 1,5 maalia -kohteesta ja kertoimeksi saadaan 2,03. Tämä lappu osallistuu Coolbetin tuplaukseen. Päivän muut laput löytyvät artikkelin alaosasta.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset