Tuplaus käyntiin sateisissa merkeissä!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Jälleen yksi sateinen ja synkkä maanantai edessä, mutta onneksi tuplaus tuo valoa viikon ensimmäiseen päivään. Tänään tuplaus käynnistetään neljällä 25€ suuruisella lapulla. Viime viikon tuplausprojekti meni yhtä hyvin, kuin Suomen Olympiakisat, joten meillä on pieni kasvojen pesun paikka edessä.

Tuplaus käyntiin neljällä lapulla

Tuplausprojekti käynnistetään tällä kertaa neljällä lapulla, kun maanantain tarjonta vaikutti tällä kertaa jopa poikkeuksellisen hyvältä. Maanantait usein pelastanut Hollanin Jupiler Liiga on palannut kesälomilta ja näin ollen pääsemme iskemään tämän sarjan overeihin kiinni oikein toden teolla. Myös Espanjansta, Venäjältä, Suomesta sekä Puolasta tarttui pari kohdetta takataskuun.

Suomen sarjoista haaviin tarttui KTP:n ja JJK:n välinen taisto. Kotkassa on huhujen mukaan ilmainen sisäänpääsy illan peliin, joten Arto Tolsa Areenalla on tänään säpinää. KTP tarvitsee rajusti pisteitä säilyttääkseen sarjapaikkansa, kun puolestaan JJK kärkkyy, jopa nousua Veikkausliigaan.

KTP on kotonaan hankala voitettava ja lisäksi maalipörssin toisella sijalla oleva Jussi Aalto on ollut viime aikoina mukavassa tikissä. Samaan hengenvetoon on, kuitenkin todettava, että kotijoukkueen puolustuspeli on välillä hieman kyseenalaista ja näin ollen vierasjoukkue JJK tulee kilauttamaan pallon vähintään kertaalleen Kotkalaisten maaliin.

Lyö vetoa Coolbetilla ja voita Valioliigamatka

Coolbet tarjoilee mahtavan kisan Valioliigan kolmelle ensimmäiselle kierrokselle. Kilpailun pääpalkintona on kahden hengen matka vapaavalintaiseen Valioliiga-otteluun. Osallistuminen on helppoa sillä kisaan pääsee mukaan lyömällä viisi viiden euron suuruista vetoa Valioliigaan. Tämän jälkeen olet mukana arvonnassa. Pääset osallistumaan kisaan tästä.

Tuplaus 2

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Tästä mukaan Coolbetin Valioliiga-kisaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset