Tuplaus käyntiin voitokkaan viikon jälkeen!

Tuplaus käynnistetään taas tänään voitokkaan projektin jälkeen. Voitonjuhlat on nyt juhlittu ja nyt on aika keskittyä uuteen viikkoon. Projekti lähtee käyntiin tuttuun tapaan kolmella 25€ suuruisella lapulla ja tavoitteena on tottakai viedä kaikki kolme tikettiä maaliin asti.

Tuplaus käyntiin kolmen lapun voimin

Maanantain tarjonta ei ollut poikkeuksellisen hyvä, mutta kolme lappua saatiin kasattua siitäkin huolimatta. Viisi kuudesta kohteesta on tuttua ja turvallista jalkapalloa, mutta tällä kertaa mukaan mahtui myös koripalloa. Koripallon puolelta haaviin tarttui pelattavaa Serbian ja Australian välisestä ”Olympia-ottelusta”. Serbia on ottelun selkeä suosikki ja vaikka Serbit eivät ole liikkeellä parhaalla mahdollisella miehistöllä niin Australia pitäisi kaatua ilman sen suurempia välikohtauksia. Serbialle tarjottu 1.48 kerroin kelpaa näin ollen mainiosti tuplauslapulle.

Jalkapallokohteissa vieraillaan tällä kertaa Ruotsissa, Puolassa sekä Romaniassa. Harkitsemme vielä neljättä tuplauslappua, joka kohdistuisi IFK Göteborgin suoraan voittoon kehnossa vireessä olevasta Djurgårdensista, mutta tarkastelemme tilannetta vielä tovin. X2 valinta on kuitenkin poimittu jo tässä vaiheessa yhteen pelilappuun.

Alla olevien lappujen kanssa lähdetään liikenteeseen tällä viikolla. Muistakaa, että kaikki ovat tervetulleita mukaan projektiin itselleen sopivalla panostuksella!

double

Tuplauskohteet sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset