Tuplaus: Keskiviikko ja jääkiekolla jatketaan

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla. Eilinen osoitti sen, että mikään ei ole varmaa ennen loppuvihellystä. Meidän toinen lappu kaatui, kun JYP suli lopussa ja 2-0 johtoasema tasoittui viimeisessä erässä. JYP hoiti lopulta ottelun, mutta meille olisi riittänyt 2-0 voitto. Toinen lappu voitti ja näin tänään päästään vielä jatkamaan. Tänään lapulta löytyy jääkiekkoa KHL:stä ja Suomen Mestiksestä.

Keskiviikon tuplaus – KHL ja Mestis

Päivän ainoan lapun ensimmäinen kohde on KHL-ottelu Salavat Ufa – SKA Pietari. Vierasjoukkue SKA on tällähetkellä niin kovassa lyönnissä, että Ufa saa tehdä ihmeitä, jos se aikoo napata ottelusta yhtään pistettä. SKA:n loputtoman pitkältä tuntuva voittoputki jatkaa tänään kasvamistaan, ja valinta on vierasjoukkueen suora voitto.

Toinen kohde päivän tuplauslappuun tulee kotimaisesta Mestiksestä. Ottelussa TUTO – KeuPa HT kohtaavat kertoimien valossa ennakkosuosikiksi asetettu kotijoukkue ja tehokkaasti kauden aloittanut KeuPa. Kahden kierroksen jälkeen KeuPa keikkuu sarjan keulapaikalla, sillä se on voittanut molemmat ottelunsa suurinumeroisesti. Kahdessa ottelussa KeuPalla on tehtyjä maaleja 14 kpl. Kotijoukkue TUTO:n peleissä maaliverkkoja on myös heiluteltu ahkerasti, joten eväät hyvään maalimäärään on tänään tarjolla. Tähän otteluun valinta on yli 4,5 maalia.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset