Tuplaus: Keskiviikko pyhitetään Mestarien liiga- karsinnoille!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla, kun eilinen päivä päättyi mukavasti 4/4 tulokseen. Tänään molempien lappujen panos on hieman yli 100€ ja kohteet on poimittu pääosin Mestarien liigan karsintaotteluista.

Tuplaus jatkuu kahdella lapulla

Tänään neljästä kohteesta kolme on poimittu Mestarien liigasta. Ainoa kohde europelien ulkopuolelta on KTP – FF Jaro ottelu, jossa on tänään jaossa tärkeitä pisteitä putoamistaistoa ajatellen.

Kotijoukkue KTP on napannut mukavat voitot kahdesta edellisestä ottelustaan, joten kuntokäyrän nuoli osoittaa selkeästi yläviistoon. KTP pääsee otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella ryhmityksellä, joten emme millään jaksa uskoa, että KTP jäisi ilman pisteitä kotikentällään.

Päivän toisessa lapussa luotamme Hapoel Be´er Sheva – Olympiacos- ottelun vähämaalisuuteen. Olympiacos jäi kotonaan 0-0 tasapeliin, joka oli varmasti pieni pettymys, mutta toisaalta kaveri ei saanut vierasmaalia.  Israelin reissu ei tule olemaan helppo Olympiacokselle, mutta emme jaksa uskoa, että Hapoel venyy suureen yllätykseen, joten vähämaalinen vierasvoitto vaikuttaa järkevältä peli-idealta.

Toisessa kamppailussa Anderlecht isännöi FK Rostovia. Edellinen kohtaaminen päättyi 2-2 tulokseen ja näin ollen tästäkin ottelusta on lupa odottaa maalirikasta etenkin, kun vieraat tarvitsevat ehdottomasti vähintään yhden maalin jos se mielii tästä parista jatkoon.

 

2

tuplaus

 

Tuplauskohteet sisään Coolbetillä!

Aiheeseen liittyvät uutiset