Tuplaus: Keskiviikkona huudetaan Heja Sverige!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään vaiheella kolme. Lapun panos jää tänään karvan verran alle sadan euron, mutta sehän ei meitä haittaa sillä olemme edelleen varsin hyvin aikataulussa. Tänään molemmat tuplauskohteet ovat poimittu Ruotsin Allsvenskanista, joten toivotaan, että Ruotsalaisiin voi luottaa tällä kertaa.

Tuplaus on edennyt kolmanteen päivään

Keskiviikon tuplauslappua lähdetään viemään eteenpäin kahden kohteen voimin. Molemmat kohteet on kaivettu tällä kertaa Allsvenskanista. Alla näkyvien joukkueiden vireystilat sekä maalikeskiarviot huomioiden uskon vahvasti, että tulemme näkemään tänään maaleja aiempien otteluiden tapaan.

Tämän päivän tuplauslappu on siis täysin Ruotsalaisten harteilla, mutta mikäs siinä sillä luotto on kova. Molemmat ottelut polkaistaan käyntiin klo 19:30, joten pääsemme jännäämään kohteita tällä kertaa ihan primetime aikaan!

tuplaus33

Veikkaushuone

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100. Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset