Tuplaus: Keskiviikkona pysytellään kotimaan kentillä!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla, kun Cesenan sekä Espanjan Segundan ottelut menivät niin sanotusti vihkoon. Eilistä ei murehdita sen enempää sillä meillä on vielä yksi lappu jäljellä ja sillä mennään eteenpäin.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Kolmannen päivän tuplausta lädetään viemään eteenpäin yhden hieman alle 100€ lapun voimin. Tänään kirimme panosta hieman kiinni sillä lapun kerroin napsahtaa mukavasti 2,47 tienoille.

Päivän lapussa luotetaan vahvan alkukauden pelanneeseen IFK Marienhamniin. MIFK:lle ei ole päästänyt vielä maaliakaan kotikentällään ja vaikka tänään vastassa on niin ikään mukavassa iskussa oleva KuPS niin en jaksa uskoa kotijoukkueen hölmöilyyn.

Toinen kohde napataan PK-35 – Inter ottelusta. PK-35 on ollut viime päivinä otsikoissa pelaajien lähdön takia, mutta siitäkin huolimatta vierasjoukkueseen ei ole luottoa, kuin yhden maalin verran.

day3

Coolbet tarjoaa mahtavan talletusbonuksen uusille asiakkailleen!

Coolbet on uusi vedonlyöntisivusto, joka avasi ovensa tämän vuoden toukokuussa. Vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tuotteitaan EU-lisenssillä ja tarjolla on todella uudenlainen vedonlyöntialusta, jota ei ole aikaisemmin nähty. Eurooppalaisen lisenssin ansiosta voitot ovat tuttuun tyyliin suomalaisille verovapaita.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen 100% talletusbonuksen jopa 200€ asti. Vvihjeet.com suosittelee Coolbetia vahvasti niin vedonlyönnin tulokkaille kuin kokeneille betsareille. Coolbet on trendikäs valinta urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneille.

Tuplauskohteet ja Coolbetin tarjous talteen tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset