Tuplaus: Keskiviikon kimppuun yhdellä lapulla!

Tiistai oli tuplauksen osalta armoton ja kolmesta lapusta keskiviikolle selvisi vain yksi. Tämähän ei varsinaisesti haittaa sillä tuplaus jatkuu siitä huolimatta! Tänään lähdetään hakemaan voittavaa lappua Tammisaaresta ja Bulgariasta kaivettujen kohteiden voimalla!

Tuplaus yhden kortin varassa!

Kotimaisen jalkapallon Ykkösestä löydettiin hyvä kohde, jossa vastakkain ovat EIF ja OPS. EIF on Ykkösessä vielä pisteittä kolmen pelatun ottelun jälkeen eikä joukkue ole onnistunut maalinteossa kertaakaan. OPS taas on voittanut pelaamistaan otteluista kaksi ja kerran joukkue on joutunut tasaamaan pisteet vastustajan kanssa. OPS tasuri varmistuksella sopii meille tuplaukseen siis oikein mainiosti.

Bulgarin jalkapallon pääsarjaa dominoinut Ludogorets hakee nyt cup-voittoa. Tie cup-finaaliin on ollut kaikkea muuta kuin kivinen sillä joukkue on voittanut jokaisen cup-ottelunsa päästämättä maaliakaan. Cup-finaalissa vastaan asettuva Botev Plovdiv on Bulgarian keskikastin joukkue eikä altavastaajalla tule olemaan tässä ottelussa mitään jakoa.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset