Tuplaus: Keskiviikon tuplaus Italialaisten harteilla!

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla. Eilen kuudesta valitusta kohteesta raavittiin viisi osumaa, kun Man City ei onnistunut iskemään palloa kahta kertaa Sunderlandin verkkoon. Tänään tuplaus asetetaan Italialaisten sankareiden varaan.

Juventus on ollut sen verran kovassa tuloskunnossa viime aikoina, että kahden maalin tekeminen kotikentällä Genoaa vastaan pitäisi sujua ilman sen suurempia ongelmia. Vaikka Genoa väänsi taannoin 0-0 tasapelin Fiorentinan kanssa niin en jaksa uskoa, että joukkue onnistuu venymään samankaltaiseen suoritukseen tänään.

Toisessa kohteessa Milan matkustaa Palermoon. Milan nappasi edellisellä kierroksella maukkaan 3-0 kotivoiton derbybelistä, joten tunnelma joukkueessa on varmasti varsin korkealla. Milanin hyökkääjä  Mario Balotelli painoi tänään Instagramiin kuvan, jossa hän kertoi miten innoissaan hän on pelaamisesta syntymäkaupungissaan Palermossa. Ainoa ihmetystä herättävä asia päivityksessä oli se, että Balotellin nappaama kuva ei ollutkaan Palermosta vaikka mies niin ”väitti”. Rajua huumoria tai ei Milan on tänään Balotellin johdolla iskussa ja tekee tarvittavat kaksi maalia itsekseen.

Toisen lapun kohdetta mietin pitkään, mutta päädyin lopulta Napoliin. Napolin hyökkäysosasto on tällä hetkellä sen verran kovassa iskussa, etten jaksa uskoa joukkueen kompurointiin Lazion vieraana. Laziolla on tänään todennäköisesti suhteellisen paljon poissaoloja eikä joukkueen edellisen ottelun esitys vakuuttanut lainkaan. Lazio sai pelata kyseisessä ottelussa Udinesea vastaan lähes 45 minuuttia ylivoimalla, kun Udinesen Danilo ajettiin avausjaksolla ulos kentältä. Tästä huolimatta Lazio ei saanut oikeastaan mitään aikaiseksi ja jos sama meno jatkuu tänään niin kyyti tulee olemaan kylmää.

Italialaisiin on siis kova luotto tänään! Näillä mennään kohti tuplauksen kolmatta päivää!

image

Muistakaa myös ilmainen kisamme, josta paras lätkäveikkaaja voittaa aitio-liput 12.2. pelattavaan HIFK-JYP-peliin. Veikkauskisaan osallistuminen päättyy 6.2. klo 16:00.

Kisan löydät –> Voita aitio-liput HIFK-JYP-peliin!

Aiheeseen liittyvät uutiset