Tuplaus: KHL -kohteilla torstain kimppuun!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla, kun Saksassa jäätiin sateen kastelemalla kentällä 2-0 lukemiin. Eilisen päivän kohdetarjonta oli heikko ja samaa voi sanoa tästäkin päivästä, joten joudumme turvautumaan poikkeuksellisesti jääkiekkoon ja KHL -otteluihin.

Tuplaus jatkuu KHL -otteluilla

Tuplausprojekti jatkuu tänään hieman poikkeuksellisesti KHL -kohteilla, kun jalkapallon puolella tarjonta oli surkeaa. Luotamme tänään Torpedon vahvan vireen jatkumiseen sekä professori Sergei Mozyakinin pistetehtailuun.

Torpedo kohtaa tänään kotihallissaan kehnossa vireessä olevan Amurin. Kotijoukkue on iskenyt neljässä edellisessä ottelussaan vähintään kolme maalia ja kun tähän soppaan lisätään vielä Amurin viimeaikaiset puolustuspään ongelmat niin uskomme vahvasti, että näemme tänään vähintäänkin neljä maalia.

Toisessa kohteessa professori Mozyakin kohtaa joukkoineen Dinamo Rigan. Vaikka pisteveto onkin aina todellinen riskiveto etenkin tuplauksessa niin fakta on kuitenkin se, että Mozyakin on usein mukana Magnitogorskin maaleissa etenkin ylivoimalla. Kotijoukkueelle on luvassa paljon ylivoima-aikaa sillä vierasjoukkue Riga on napannut jokaisessa tämän kauden ottelussa vähintään kuusi kahden minuutin rangaistusta.

Tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Tästä uuteen Facebook-ryhmään mukaan!

Aiheeseen liittyvät uutiset