Tuplaus: KHL-otteluilla kohti keskiviikkoa!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla. Eilen Coolbetin tuplaus-kampanjassa mukana ollut lappu putosi pelistä pois, kun Barys Astana  onnistui vain kertaalleen maalinteossa.

Tuplaus jatkuu KHL-otteluilla

Tämän päivän tuplauksessa luotetaan jälleen KHL-kohteisiin. Ensimäisessä kohteessa uskomme Lokomotiv Jaroslaviin jolla on mahdollisuus katkaista ottelusarja ja lähettää Minsk kesälomalle.

Minsk voitti edellisen ottelun kotihallissaan, mutta samaan hengenvetoon on todettava että Lokomotiv oli ottelussa jopa parempi tappiosta huolimatta. Täytyy myös todeta että Lokomotivin maalivahti Muryginilla ei ollut ihan paras päivä.

Toinen kohde napataan päivän toisesta playoff-ottelusta jossa Moskovan Dynamolla on mahdollisuus passittaa Torpedo kesälomalle.

Dynamo on ottelun ennakkosuosikki etenkin kun joukkue pääsee takaisin kotihalliinsa, jossa Dynamo on ollut erittäin vahva lähes koko kauden ajan.

Dynamo on tehnyt vähintään kaksi maalia kolmessa tämän sarjan neljästä ottelusta ja uskomme että samanlainen tahti jatkuu tämän illan ottelussa.

Tänään luotetaan siis kahteen kovaan kotijoukkueeseen ja se tarkoittaa samalla sitä että vähintään toinen sarjoista menee tänään poikki!

Coolbetin tuplauksessa kolme uutta voittajaa

Viime viikon tuplauksen viimeisenä päivänä kolme pelaajaa löivät viimeisen päivän panoksensa peliin. Jokaisella pelaajalla oli eri kohteet kupongillaan, mutta kaikki osuivat siitäkin huolimatta hienosti ja homma vietiin komeasti maaliin. Voittajat nappasivat komeat potit ja heidät palkittiin voitetun lapun lisäksi 2000€ suuruisella bonuksella. Voittajien tunnelmia sekä osuneet laput ovat luettavissa Coolbetin blogissa.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset