Tuplaus: KHL -peleillä kolmannen päivän kimppuun!

Tuplaus jatkuu tänäänkin yhden lapun voimin. Keskiviikon tuplauksen kohteet on napattu tällä kertaa kahdesta eri KHL -ottelusta. Molemmat ottelut alkavat jo klo 18:30.

Tuplaus jatkuu KHL:n merkeissä

Tuplaus jatkuu tänään KHL -pelien merkeissä. Lapulla luotetaan tänään kahteen kovaan kotijoukkueeseen. Lapun kerroin jää tänään hieman alle 2,00 ”rajan”, mutta olemme panoksen kanssa tästäkin huolimatta hyvässä aikataulussa.

Ensimmäinen valinta on SKA. SKA on hurjassa vireessä sillä joukkue on hävinnyt kolmee kertaa koko kauden aikana. SKA on tällä hetkellä kuuden ottelun mittaisessa voittoputkessa eikä joukkueelle tunnu löytyvän pysäyttäjää. Edellisellä ottelukierroksella SKA nuiji kotiottelussaan Barys Astanan peräti 9-1.

Vierasjoukkue Omskin kone yskii tällä hetkellä. Joukkue on kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa ja etenkin maalinteko on tökkinyt pahasti viime aikoina. Tämän illan ottelu on Omskille jo neljäs perättäinen vieraspeli, joten rankan kiertueen rasitus saattaa pikkuhiljaa näkyä joukkueen esityksessä.

Toinen valinta on CSKA Moscow yli 2,5 maalia. Kotijoukkue CSKA Moscow on hyvässä iskussa ja joukkue onkin tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Tämän lisäksi CSKA on hävinnyt vain yhden kymmenestä edellisestä ottelustaan.

Vierasjoukkue Kunlun on ajautunut jo lähes kriisin partaalle sillä joukkue onnistui nappaamaan hurjan 11 ottelun mittaisen kotiputkensa aikana vain yhden voiton. Kunlun on hävinnyt nyt seitsemän edellistä otteluaan, emmekä usko että joukkue onnistuisi katkaisemaan tappioiden putkea tänäänkään. Näin ollen kotijoukkueen yli 2,5 maalia -veto kelpaa mainiosti lapun toiseksi kohteeksi.

Aiheeseen liittyvät uutiset