Tuplaus: KHL:n täyteinen keskiviikko!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla, kun Monaco hävisi eilen Portolle Mestarien liigassa peräti 0-3. Tämän päivän tuplauksessa hyökätään keskiviikon ensimmäisiin KHL -peleihin.

Keskiviikon tuplaus suuntaa KHL -peleihin

Keskiviikon tuplauslappu isketään tänään kahden KHL -pelin varaan. Lapulla luotetaan kahteen ennakkosuosikkiin. SKA:n ja samalla päivän ensimmäinen KHL -ottelu starttaa jo klo 15:30.

Sibir – SKA

SKA on hurjassa vireessä ja joukkue on rikkomassa pian koko KHL -historian voittoennätystä. Tällä hetkellä voittoputki on 15 ottelun mittainen. Kotijoukkue Sibir on napannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa, mutta tänään vastassa on astetta kovempi porukka. Uskomme, että SKA:n voittoputki saa jatkoa Sibirin hyvästä vireestä huolimatta.

Avangard Omsk – Dinamo Minsk

Omsk kärsi edellisessä ottelussaan tiukan 0-1 tappion Moskovan Dynamolle. Sitä ennen joukkue kaatoi kotonaan Lokomotivin vakuuttavasti 6-1. Omsk on pelannut hyvin kotihallissaan ja tappioita on tullut vain edellä mainitulle Moskovan Dynamolle ja SKA:lle.

Vierasjoukkue Dinamo Minsk katkaisi kahden ottelun mittaisen tappioputkensa kaatamalla Jugran edellisellä kierroksella lukemin 1-2. Minsk ei ole ollut kovin vahvassa iskussa vieraspeleissä sillä kahdeksasta reissupelistä on kaavittu vain kaksi voittoa varsinaisella peliajalla.

Omsk on ottelun selvä suosikki kotietunsa turvin ja luotamme, että joukkue nappaa tänään voiton varsinaisella peliajalla.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset