Tuplaus kiskaistaan käyntiin tälläkin viikolla!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Taas uusi maanantai ja uusi tuplaus edessä. Viime viikolla homma tyssäsi keskiviikkoon, kun Reading kärsi yllättävän ja varsin harvinaisen kotitappion. Tällä viikolla homma käynnistetään kolmella lapulla joista yksi on tuttuun tapaan mukana Coolbetin tuplaus-kampanjassa.

Tuplaus käynnistää tämänkin maanantain

Tuplausprojekti käynnistetään tänään kolmella 20€ lapulla. Ylimmäisenä näkyvällä KHL -lapulla osallistutaan Coolbetin tuplaus-kampanjaan. KHL-lapussa luotamme Moskovan Dynamon vahvan kotivireen jatkumiseen. Kotijoukkue on pelannut muutoinkin hyvin viime aikoina kun vierasjoukkue Traktor on puolestaan hävinnyt neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Kiekkolapun toinen kohde napattiin Sochin ja SKA:n välisestä kamppailusta. Sochi on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mutta tänään vastus on hurjan kova sillä Jokereille kärsityn tappion jälkeen SKA tulee olemaan varmasti vaikea vastustaja. Uskomme vahvasti että näemme maaleja kentän molemmissa päädyissä ja näin ollen päädyimme nappaamaan tähän peliin yli 4,5 maalia (1,48) kertoimella.

Päivän jalkapallokohteet nojaavat vahvoihin kotietuihin sekä motivaatiotekijöihin. Jong Ajax sekä GD Chaves ovat tänään selkeitä suosikkeja kotiotteluissaan ja näiden joukkueiden kelkkaan on helppo hypätä, kun otetaan huomioon vastustajat jotka ovat enemmän ja vähemmän vaikeuksissa tällä hetkellä.

Afrikan mestaruuskisojen peleistä lapulle valikoitui Senegalin ja Algerian välinen kamppailu. Senegal on varmistanut jo jatkopaikan, joten joukkue lähtee otteluun ilman sen suurempia panoksia. Algeria on puolestaan tiukan paikan edessä sillä joukkue tarvitsee tästä ottelusta voiton jos jatkopaikka kiinnostaa. Nämä seikat huomioiden luvassa on varmasti ajoitellen varsin avointa peliä mikä puolestaan puoltaa yli 1,5 maalin valintaa mukavasti.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Aiheeseen liittyvät uutiset