Tuplaus: Kolmas päivä – Coolbet kampanjalappu jatkaa

Tuplaus siirtyy kolmanteen päivään. Eilen jalkapallossa tehtiin maaleja ja meidän kohteet tulivat täyteen jo ajoissa. Tänään luotamme jälleen kotimaisen jalkapallon kohteisiin, sillä Veikkausliigassa pelataan kolme ja Ykkösessä kaksi ottelua. Valitsemme molemmista sarjoista yhden ottelun.

Keskiviikon tulplaus – kotimaista jalkapalloa, Veikkausliigaa ja Ykköstä

Coolbetin kampanjalappu jatkaa kolmanteen päivään. Tänään valitsimme kohteiksemme jalkapalloa Suomen Veikkausliigasta ja Ykkösestä. Maajoukkuetauon jälkeen joukkueet ovat toivottavasti levänneitä ja otteluissa nähdään pirteitä otteita sekä maaleja. Tänään kohteemme ovat Veikkausliigan PS Kemi – IFK Mariehamn ja Ykkösen TPS – Ekenäs IF.

Ensimmäisessä ottelussa ovat vastakkain PS Kemi ja IFK Mariehamn. Kemi keikkuu sarjan peräpäässä, kolmanneksi viimeisenä. IFK on sen sijaan viidentenä tasaisessa keskikastissa. Näiden kahden joukkueen peleissä on nähty tällä kaudella mukavasti maaleja ja odotammekin, että ottelussa nähdään yli 1,5 maalia.

Toisessa ottelussa ovat vastakkain TPS ja Ekenäs IF. TPS on voittanut kaksi viimeistä kotipeliään ja tänään on hyvä mahdollisuus kasvattaa kotivoittojen putkea. TPS on ottelun suosikki, mutta Ekenäs on onnistunut maalinteossa hyviäkin joukkueita vastaan. Tänään on odotettavissa, että molemmat joukkueet tekevät maalin. Tästä huolimatta uskomme, että TPS voittaa ottelun ja ottelun maalimäärä on yli 2,5. Lapun yhteiskertoimeksi tulee tällä yhdistelmällä 2,09.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset