Tuplaus: Kolmas päivä jatkuu Coolbet kampanjalapulla

Tuplaus jatkuu tänään Coolbet kampanjalapulla. Eilinen ilta sujui hienosti ja lapun kaikki kohteet napsahtivat hienosti kohdalleen. Täytekohteena ollut MIFK – Inter oli jopa harvinaisen turvallinen täytekohde, koska ottelu päättyi 5-0 – meille olisi riittänyt yksikin maali. Tänään Coolbet kampnjalappuun sopivia kohteita on melko rajallinen määrä, mutta pysymme edelleen jalkapallon parissa.

Keskiviikon tuplaus – Confederations Cup:n välierä sekä Mestarien liigan karsinta

Kohteet Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään jalkapallon Confederations Cupista sekä Mestarien liigan karsintapelistä. Molemmissa pelataan yksi ottelu ja meidän tuplauslappu luottaa näihin otteluihin.

Ensimmäisessä kohteessa kohtaavat Confederations Cupin välierässä Portugali ja Chile. Ottelusta on odotettavissa tasainen, mutta molemmista joukkueista löytyy taitoa ja kykyä tehdä maaleja. Portugalilta on pois tänään korttitilin täyttymisen johdosta tärkeä puolustuksen tukipilari, Pepe. Tämä antaa Chilen hyökkäykselle lisää mahdollisuuksia hyökkäyspäähän. Hallitseva Euroopan mestari Portugali ei kuitenkaan päästä Chileä helpolla, sillä Portugalin hyökkäyspäässä häärii mm. muuan CR7. Lähdemmekin rohkeasti hakemaan tähän otteluun molempien joukkueiden maalia. Ottelu alkaa klo 21:00

Toiseksi kohteeksi valitsemme Mestarien liigan karsintaottelun Linfield ja La Fiorita. Nämä joukkueet eivät ole ennestään kovin tuttuja, mutta Pohjois-Irlannin ja San Marinon jalkapallokulttuureissa on huomattava ero ja kotijoukkue onkin ottelun selkeä ennakkosuosikki. Ensimmäinen kohde antaa hyvän alkukeroimen lapulle ja tähän otteluun valitsemme yli 1,5 maalia. Näillä kohteilla Coolbet kampanjalapun kokonaiskertoimeksi saadaan 2,04. Mestarien liigan karsintaottelu alkaa klo 21:45.

Alla vielä kuva lapusta. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset