Tuplaus: Kom igen Örebro!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään vaiheella neljä. Lapun panos alkaa olla jo mukavalla tasolla, kun tänään lappuun läimäytetään 200€ kiinni. Tänään tuplauslappu on yhden kortin varassa sillä panokset on asetettu Örebron voitolle.

Tuplaus jatkuu tänään 200€ panoksella!

Tämän päivän lapulle poimittiin vain yksi kohde ja se on Örebro. Kotijokkue Gefle löytyy Allsvenskanin sarjataulokosta sijalta 15, kun joukkue on onnistunut nappaamaan yhdeksästä ottelustaan vain yhden voiton. Tällä hetkellä Gefle rypee neljän ottelun tappioputkessa. Gefle on päästänyt näissä otteluissa peräti 17 maalia, joten verkko on heilunut omassa päässä aika tiuhaan tahtiin.

Vierasjoukkue Örebro löytyy kuntopuntarin kolmannelta sijalta sillä joukkue on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Vaikka Örebron vieraspelireissut ovat olleet hieman ailahtelevia niin luotamme tänään joukkueeseen sillä Gefle on heikossa iskussa rumien tappioiden jäljiltä. Kaikki on tänään Örebron varassa, joten tiedätte ketä kannatetaan tänään!

tuplaus4

Veikkaushuone

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100. Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset