Tuplaus: Kotijoukkueiden saattelemana kohti keskiviikkoa!

Tuplaus jatkuu tänään kahdella lapulla. UFA hävisi eilen yllättäen kotonaan Severstalille lukemin 0-2 ja se pudotti yhden lapun pois pelistä.

Tuplaus jatkuu kahden lapun voimin

Päivän ensimmäinen lappu suuuntaa Italiaan missä pelataan tänään Serie B:n kierros. Lapulle valikoitujen joukkueiden otteluissa on nähty tällä kaudella rutkasti maaleja ja odottelemme saman menon jatkuvan tänään.

Pescara on maalimäärissä aivan omassa kastissaan sillä joukkueen otteluissa on nähty peräti 5,5 maalia ottelua kohden.

Päivän toinen lappu kasataan kahdesta kotivoitosta. Ensimmäinen kohde napataan Englannin Cupista, West Hamin ja Boltonin välisestä väännöstä.

West Ham on ottelun suuri ennakkosuosikki etenkin, kun ottelu pelataan heidän kotikentällään. Lisäksi West Hamin manageri Slaven Bilic juoksuttanee kentälle erittäin kilpailukykyisen rosterin muutamalla juniorilla höystettynä.

West Ham haluaa menestyä tällä kaudella myöskin Cupissa, joten uskomme että Boltonista ei ole tänään vastusta kotijoukkueelle.

Päivän viimeinen kohde napattiin Espanjan La Ligasta. Luotamme tänään Valencian kelvollisen alkukauden esityksien jatkumiseen, etenkin kun vastassa on heikossa iskussa oleva Malaga.

Valencia on kerännyt kuusi pistettä kauden ensimmäisistä otteluistaan. Suoritus on kelvollinen sillä joukkue on nipistänyt pisteitä mm. molemmilta Madridin joukkueilta.

Malagan kauden alku on on ollut surkea ja joukkueen pistesarake näyttää neljän kierroksen jälkeen nollaa. Malaga on onnistunut vain kertaalleen maalinteossa kun omassa päässä verkko on heilahtanut jo kuusi kertaa.

Valencia ottaa tästä ottelusta voiton vaikka pieni tasapelin riski onkin olemassa. Malagan venymiseen on vaikea uskoa tällä hetkellä.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset