Tuplaus: Kuudes päivä & 800€ panos!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus on edennyt jo vaiheeseen kuusi ja panokset on nostettu jo 800€:n tienoille. Maali häämöttää jo, mutta loppusuora on aina siitäkin huolimatta yllättävän pitkä, joten matkaa on vielä jäljellä.

Tuplaus lähenee loppuaan

Tuplaus on edennyt jo lauantaihin ja se tietää sitä, että panokset alkavat olla varsin korkealla. Tänään, tuplauksen toiseksi viimeisenä päivänä lapun panos on jo 800€.

Päivän kohteet on poimittu Sveitsin ja Ruotsin jalkapallosarjoista. Tänään perustelut jätetään hieman vähemmälle ja annetaan lapun puhua puolestaan.

Ottakaahan kohteet seurantaan niin hoidetaan homma maaliin porukalla!

tuplaus6

Veikkaushuone

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100. Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset