Tuplaus: Leijonat pakkovoiton edessä Sloveniaa vastaan!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla, kun eilinen MM-kiekkoon suunnattu lappu saatiin kiinni. Tänään katseet käännetään ailahteleviin Leijoniin sekä Real Madridiin, joka on jo lähes varmistanut paikkansa Mestarien liigan finaalissa ennen tämän illan ottelua.

Leijonien viimeinen mahdollisuus

Ailahtelevia otteita turnauksessa esitellyt Suomi on tänään pakkovoiton edessä. Leijonat kohtaa tänään Slovenian, joka on materiaaliltaan todella paljon Suomea perässä. Kaikilla on kuitenkin varmasti hyvin muistissa nöyryyttävä 1-5 tappio Ranskalle ja 3-0 johtoaseman menettäminen Tsekille. Suomen esitys Tsekkiä vastaan oli kuitenkin lupauksia herättävä jos kolmas erä jätetään pois laskuista.
Slovenia aloitti turnauksen hyvin, kun joukkue venyi tasapeliin Sveitsin kanssa. Sen jälkeen onkin ollut hiljaisempaa sillä Slovenia hävisi Kanadalle 2-7 ja Norjalle 1-5. Tappioiden lisäksi Slovenia pelasi eilen ja rasitus tuntuu varmasti tämän illan ottelussa.
Suomen kolmen maalin voitto herättää varmasti kysymysmerkkejä monessakin suhteessa, mutta me luotamme että kurssi kääntyy tänään sillä Slovenian materiaali on niin paljon heikompi kuin Suomella.
Lapun toinen kohde napataan Mestarien liigasta. Real voitti ensimmäisen osaottelun kotikentällään peräti 3-0 eli jatkopaikka on jo lähes ratkennut. Atletico on tänään mahdottoman tehtävän edessä, mutta joukkue tulee varmasti taistelemaan voitosta, onhan kyseessä myös Madridin derby. Atletico joutuu hyökkäämään tänään ottelun alusta alkaen ja se tulee avaamaan Realille sekä hurjassa vireessä olevalle Cristiano Ronaldolle useita vaarallisia vastahyökkäys mahdollisuuksia.

Coolbetin tuplaus & 5000€ Jackpot

Tuplaus ei saanut edelliselläkään viikolla uusia voittajia, joten Jackpot-palkinto on noussut tälle viikolle jo peräti 5000 € suuruiseksi. Me olemme tuttuun tapaan tavoittelemassa huimaa tuplauspottia tälläkin viikolla.

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset