Tuplaus: Maanantai ja tänään taas tuplataan

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tänään tuplaus tuttuun tapaan kolmella lapulla. Lapuista ensimmäinen on Coolbetin kampanjalappu ja tänään lapuilla esiintyy jalkapalloa, jääkiekkoa ja lentopalloa. Näistä lajeista kasaamme mukavan jännityspaketin tähän iltaan. Jännitystä ja mielenkiintoa lisää myös se, että Coolbetin viikoittaisen tuplaus-kisan jättipottion on tällä viikolla 6000€

Maanantain tuplaus – jalkapalloa – jääkiekoa ja lentopalloa

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään KHL:n ottelu Ak Bars Kazan – Amur Habarovsk. Kotijoukkue on aloitanut kautensa kahdella vahvalla kotiottelulla, joissa se on tehnyt molemmissa 4 maalia. Tänään vastus ei ole helpoimmasta päästä ja vierasjoukkueeltakin maaleja on syntynyt. Tänään kamppanjalappu pitää sisällään vain yhden kohteen ja se on tähän otteluun yli 4,5 maalia.

Toiseen lappuun valitsemme kohteet KHL:stä ja kotimaan Ykkösen jalkapallosta. Ensimmäinen kohde on Avangard Omsk – Spartak Moscow. Tässä ottelussa vahvasti kauden aloittanut kotijoukkue on ennakkosuosikki ja tähän suora kotivoitto. Toinen kohde on jalkapalloa kotimaisesta Ykkösestä, jossa tänään ainoassa ottelussa kohtaavat AC Oulu ja HAKA. Vastakkain ovat sarjassa neljännellä ja kuudennella sijalla olevat joukkueet, joten odotettavissa on tasainen ottelu. HAKA:n viime otteluissa maaliverkkoa on heiluteltu molemmissa päissä ja se on myös itse onnistunut hyvin maalinteossa. Nappaamme kupongille kohteeksi vieraille yli 0,5 maalia. KHL-ottelu alkaa jo klo 16:00!

Kolmanteen lappuun valitsemme lentopallon EM-kisojen ottelut Hollanti – Belgia, Slovakia – Saksa sekä Viro – Puola. Belgia on voittanut molemmat pelaamansa ottelut, kun vastaavasti Hollanti on hävinnyt molemmat ottelunsa. Tähän otteluun Belgia voi lähteä vapautuneesti ja se hakee kolmannen voittonsa ja voittaa näin oman lohkon puhtaalla pelillä. Toisessa ottelussa Saksa on ehdoton ennakkosuosikki ja tähän Saksalle -1,5 voitto. Lapun kolmanneksi kohteeksi valitaan Viro – Puola ja tässä kotiyleisön voimin ennakkosuosikki Puola voittaa ottelun.

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

 

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset