Tuplaus: Maanantai ja tänään tuplataan jääkiekkoa ja jalkapalloa

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus laitetaan tuttuun tapaan käyntiin kolmella lapulla ja viime viikkoiseen tapaan kaikki kolme lappua pelataan eri sivustoilla! Ensimmän lappu on Coolbetin kamppanjalapu, jossa tällä viikolla edelleen 5000 euron potti!

Maanantain tuplaus – jalkapalloa ja jääkiekoa

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään KHL:n ottelun Jokerit – Lokomotiv Yaroslavl. Tässä ottelussa Jokerit palaa kotikaukaloon, jossa se on pelannut tällä kaudella kahdeksan ottelua, joista kaikista on tullut voitto. Maaleja Jokerit on tehnyt näissä voitokkaissa kotiotteluissa yli 3,5 keskiarvolla eli 29 kpl. Ensimmäinen kohde lappuun on kotijoukkueen maalit – yli 2,5.

Toinen kampanjalapun kohde tulee myös KHL:stä. Valintana on ottelu TsSKA Moskova – SKA Pietari. Itse ottelu tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen ja tasainen, mutta lapulle valikoituu vierasjoukkueen yli 1,5 maalia. SKA:n maalintekovoima on niin kova, että oli vastassa mikä joukkue tahansa, niin hyvin todennäköisesti syntyy kaksi maalia.

Toinen lappu viritetään Unibetin kohteista. Ensimmäinen kohde tähän lappuun on jalkapalloa La Ligasta, jossa pelataan ottelu Real Sociedad – Espanyol. Kotijoukkue Sociedad on tehnyt mallikkaasti maaleja, sillä se on nakuttanut kahdeksassa pelaamassaan ottelussa 19 maalia. Vastaavasti Espanyol on tehnyt kahdeksassa ottelussa vain seitsemän maalia. Tähän otteluun valintamme on kotijoukkueelle yli 1,5 maalia.

Toinen kohde lappuun tulee Ruotsin Allsvenskanista, ottelusta Hammarby – Sirius. Tässä ottelussa kohtaavat keskikastin joukkueet, joiden otteluissa on tällä kaudella nähty mukavasti maaleja. Tänään valinta tähän otteluun on maaleja yli 1,5.

Kolmas lappu on 10betin listoilta kasattu kuponki. Ensimmäinen kohde on Italian Serie B:stä, ottelu Brescia – Bari. Sarjataulukon mukaan tämä on vierasjoukkueen ottelu, sillä Bari on sarjassa neljäntenä. Vierasottelut ovat sujunet huonosti, sillä se ei ole voittanut vielä yhtään vierasottelua, kun takana on neljä vieraspeliä. Nyt vastassa oleva Brescia on sarjataulukon toiseksi viimeisenä, joten Barilla on hyvä tilaisuus ottaa kauden ensimmäinen vierasvoitto. Varmistetaan tämä vielä tuplamerkillä eli valinta on x2.

Lapun toinen kohde on KHL jääkiekkoa, ottelu Slovan Bratislava – Dynamo Moskova. Kotijoukkue Bratislava on kovassa tappioputkessa ja vastaavasti vierailija Dynamo on pelannut hyviä otteluita. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat elokuun lopussa ja silloin Dynamo oli parempi maalein 4-2. Tähän otteluun valintamme on tuplamerkki x2.

 

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset