Tuplaus: Maanantai – tänään tuplataan jääkiekkoa ja jalkapalloa

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Maanantai on jälleen koittanut ja tuplaus tuttuun tapaan kolmella lapulla. Lapuista ensimmäinen on Coolbetin kampanjalappu. Tuplauksen ensimmäisen päivän lapuille on valikoitunut jääkiekkoa ja jalkapalloa. Tänään koitamme selvitä hyvissä asemissa huomiseen, vaikka tämän maanantain tarjonta on kohtalaisen suppea.

Maanantain tuplaus – jalkapalloa ja jääkiekoa

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään KHL:n ottelut Dinamo Minsk – Dynamo Moskova sekä Salavat Ufa – Jugra Hanti-Mansijsk. Näistä ensimmäisessä kohteessa Dynamo Moskova on pelannut hyvän alkukauden ja etenkin vieraspelit ovat sujuneet hienosti. Moskova kävi edellisessä pelissä häviämässä kotiottelun Amurille, mutta tätä edelsi hieno vierasotteluiden voittoputki. Tähän otteluun odotamme Moskovan ML voittoa.

Toiseen kampanjalapun otteluun Ufa lähtee ennakkosuosikkina. Näiden joukkueiden otteluissa on nähty tällä kaudella mukavasti maaleja, joten miksi ei tänäänkin. Nyt kampanjalappuun Moskovan Dynamon ML voitosta saadaan niin hyvä kerroin, että riittää että Ufan ja Jugran välisessä ottelussa nähdään yli 2,5 maalia.

Toiseen lappuun valitsemme ensimmäisen kohteen KHL:stä – HC Sochi – Avangard Omsk ja toinen kohde on Saksa 2. Bundesliigan ottelu Fortuna Düsseldorf – MSV Duisburg. Omsk on aloittanut kauden mukavasti ja se on tällä hetkellä itäisen konferenssin toisella sijalla. Omsk on voittanut 15 pelaamastaan ottelusta 11, joista neljä on tullut jatkoajalla tai voittolaukauksilla. Kotijoukkue Sochi on tällä hetkellä läntisen konferenssin sijalla seitsemän ja voittoja sarakkeessa on kahdeksan. Viime otteluissa sillä on tappioita alla mm. Ladalle ja Jugralle. Tähän otteluun valintamme on x2.

Lapun toinen kohde tulee Saksan Bundesliigasta, jossa kohtaavat Fortuna Düsseldorf – MSV Duisburg. Tässä ottelussa kotijoukkue on ennakkosuosikki, mutta näiden joukkueiden otteluissa maaleja on tehty tasaiseen tahtiin molempiin päihin, joten valintamme on maali molemmille joukkueille.

Kolmanteen lappuun valitsemme jälleen KHL-kohteen ja Ruotsin jalkapalloa Superettanista. KHL kohteemme on Lokomotiv Yaroslavl – SKA Saint Petersburg, jossa vierasjoukkue SKA etenee aivan ennätyksellisessä voittoputkessa. Pitkilläkin voittoputkilla on tapana joskus katketa, mutta uskomme ja toivomme, että putki jatkuu vielä tänään. SKA on ottelun ehdoton ennakkosuosikki ja siksi valintamme on SKA:n suora voitto.

Lapun toinen kohde on Ruotsin Superettanin ottelu Gefle IF FF – Helsingborgs IF. Tässä ottelussa kohtaavat sarjan kolmannellatoista sijalla oleva kotijoukkue ja neljännellä sijalla oleva vierasjoukkue. Vierrasjoukkueella on takana pitkä tappioton putki, johon sisältyy useita tasapelejä, mutta voittojakin mahtuu mukaan. Tästä ottelusta on odotettavissa tasainen, mutta vaaka kallistuu vieraiden puoleen. Tähän kohteeseen valinta on x2.

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

Tästä mukaan Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset