Tuplaus: Maanantai ja tuplaus käynnistyy uuteen viikkoon

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tänään taas tuplaus tuttuun tapaan kolmella lapulla. Lapuista ensimmäinen on Coolbetin kampanjalappu. Vähitellen Euroopan jalkapallosarjat ovat käynnistyneet ja kohteita riittää aikaisempia viikkoja enemmän. Coolbetin viikoittaisen tuplaus-kisan jättipotti meni pari viikkoa sitten, mutta nyt potti on taas 3000€

Maanantain tuplaus – jalkapalloa eri sarjoista

Coolbetin kampanjalappuun valitsemme tänään jalkapalloa kotimaisesta Veikkausliigasta sekä Islannin pääsarjasta. Veikkausliigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros me nappaamme kupongille kohteen HJK – RoPS. HJK on johtaa sarjaa selvällä 11 pisteen erolla, toisena on tällä hetkellä FC Lahti. RoPS on sarjassa yhdeksäntenä ja tässä ottelussa se on selvä altavastaaja. RoPS voitti viime viikolla kotonaan MIFK:n 3-0, mutta vierasotteluissa ei ole kulkenut ja tälle kaudelle on tullut vasta yksi vierasvoitto. HJK puolestaan on ollut kotonaan odotetun vahva ja se on tehnyt kotikentällä maaleja yli 2,5 keskiarvolla (10 ottelua ja 27 maalia). Näistä lähtökohdista valitsemme otteluun yli 2,5 maalia.

Toinen kohteemme Coolbet-lappuun on Islannin pääsarjasta Akureyri – Stjarnan. Tässä ottelussa sarjan kahdeksantena oleva kotijoukkue kohtaa toisena olevan Stjarnanin. Islannin Pepsideild sarja on tunnettu siitä, että maaleja syntyy molempiin päihin. Tässä ottelussa vierasjoukkue on hienoinen ennakkosuosikki, mutta uskomme, että tänään verkko heiluu molemmissa päissä. Kohteksi valitsemme, että molemmat joukkueet tekevät maalin.

Toiseen lappuun valitsemme kohteet Saksan DFB Pokal otteluista. Neljän ottelun kierrokselta valitsemme kohteet BFC Dynamo – Schalke sekä Rostock – Hertha. Näissä molemmissa otteluissa kotijoukkueet ovat alemmista sarjoista ja vierasjoukkueena Bundesliigan joukkueita. Dynamo pelaa kolme sarjatasoa alempana kuin Shalke ja Rostock kaksi sarjatasoa alempana kuin Hertha. Lähtökohtaisesti kotijoukkueet ovat altavastaajia, mutta me emme ota kantaa voittajaan. Molempiin kohteisiin valitsemme vierasjoukkueelle yli 1,5 maalia.

Kolmanteen lappuun valitsemme Norjan Elitserieniä sekä Romanian ykkösliigaa. Norjassa pelataan tänään yksi ottelu, Vålerenga – Tromsø. Tässä ottelussa vierasjoukkue on sarjan viimeisenä ja sen vierasotteluiden saldon on melko surullisen näköinen, neljä ottelua ja nolla maalia. Kotijoukkue Vålerenga on sarjassa sijalla yksitoista, mutta kotiottelut ovat sujuneet kohtalaisen hyvin 4-2-1. Tähän otteluun haemme kotijoukkueelle suoraa voittoa. Romanian kohteessa Sepsi – CFR Cluj vierasjoukue on selvä suosikki. Cluj johtaa sarjaa viiden pelatun ottelun jälkeen – neljä voittoa ja yksi tasapeli. Tässä ottelussa vierasjoukkue tekee vähintään yhden maalin.

Alla vielä kuvat lapuista. Onnea peleihin!

 

Tästä Coolbetin tuplaukseen!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset