Tuplaus: Maanantaina lähdetään tavoittelemaan 10000€ pottia!

Tuplaus, Vvihjeet.com, päivä1

Tuplaus starttaa perinteisesti viikon ja tällä kertaa potissa on Coolbetilla peräti 10000€ jackpot! Mukana myös laput 10betilla ja Unibetilla. Lets’ go!

Tuplaus: Maanantaina lapuilla runsaasti eri lajeja

Lappu 1

Tuplaus laitetaan siis tänään käyntiin ja ensimmäisenä lappuna nähdään Coolbetin kampanjassakin mukana oleva Avtomobilist Ekaterinburg + Toronto Raptors tupla. Avto on ollut erittäin hyvä viimeisimmissä otteluissa, kun taas vastapuolella asettuva vierasjoukkue Jugra Hanti-Mansijsk on hävinnyt järjestään kenelle tahansa kohtaamalleen joukkueelle. Tässä on siis erittäin vahvaa kotivoiton tuntua ja sitä me lähdemmekin hakemaan.

NBA:n puolelta mukaan tarttui Toronto Raptorsin vierasvoitto Los Angeles Clippersista. Tässä on hyvin samantapainen asetelma kuin Avton pelissä, sillä Toronto seilaa pitkässä voittoputkessa ja Clippers puolestaan on hävinnyt runsaasti otteluita viime aikoina. Clippersista ei ole mihinkään ilman Blake Griffinia, joten eiköhän Toronto jatka hyviä otteitaan myös vieraskentällä.

 

Lappu 2

Unibtetilla lähdimme hakemaan kahta suosikin voittoa, sillä näissä otteluissa huokui myös eroa formissa sekä tasossa. Todennäköisesti ottelut ovat myös runsasmaalisia, mutta paremmat oddsit oli tarjolla suosikkien voitoista, joten tartuimme tällä kertaa niihin.

Update: Hollannin pelit siirrettiin, joten rakensimme uuden lapun Portugalin ja Tanskan liigoista.

Lappu 3

10betin puolella luotamme täysimääräisesti New England Patriotsin totaalisesti harjaavan Miami Dolphinsin, sillä Tom Brady on äärimmilleen viritetyssä MVP formissa ja vaikka Rob Gronkowski onkin pelikiellossa, löytyy Patseilta yhä uskomaton määrä targettaja. Tulee olemaan ruma ottelu.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset