Tuplaus: Man Utd päättää kautensa voitokkaasti!

Tuplaus | Vvihjeet.com

Tuplaus jatkuu tänään yhden lapun voimin sillä Venäjä sekä Molde pilasivat kaksi muuta lappua. Venäjä voitti Norjan vain 3-0 vaikka paikkoja oli enmmän kuin tarpeeksi. Molde taipui puolestaan 2-0 tappioon ja näin ollen tähän peliin isketty btts-veto jäi maalia vajaaksi.

Tuplaus jatkuu yhdellä lapulla

Tänään tuplauksen toisen vaiheen lapussa markat sijoitetaan Man Utd:n ja Bournemouthin välisen kamppailun lisäksi Tanskan liigassa pelattavaan Aarhus – Aalborg vääntöön. Man Utd päättää kautensa vasta tänään sillä Old Tradford evakuoitiin sunnuntaina pommiuhan vuoksi ja siinä samalla ottelua siirrettin päivällä eteenpäin.

 

Vierasjoukkue Bournemouthilla ei ole pelissä mitään panosta, mutta Man Utd tarvitsee ottelusta vähintään yhden pisteen mikäli Eurooppaliigan lohkovaiheeseen oikeuttava viides sija kiinnostaa. Tällä hetkellä Manu on sijalla kuusi. Tämä sijoitus oikeuttaa Eurooppaliigan karsintapaikkaan.

Valioliigan päätöskierroksella nähtiin maaleja jokaisessa ottelussa eikä tämä ottelu tule olemaan poikkeus. Ottelun lähtökohdat huomioiden kotijoukkueen kahdelle maalille tarjottu (1,57) kerroin kelpaa mainiosti tämän päiväiselle tuplaus kupongille.

tuplaus2

Veikkaushuone

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100. Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset