Tuplaus: Mestarien liiga täyttää keskiviikon kupongin!

Tuplaus jatkuu tänään yhdellä lapulla. Eilen Englannissa tuli sen verran paljon vettä, että Stockportin ja Fylden välinen taisto peruttiin. Päivän toinen kohde napattiin mukavasti taskuun, joten jatkamme tuplausta hieman vajaalla lapulla tämän edellä mainitun peruutuksen johdosta.

Tuplaus jatkuu Mestarien liiga -lapun voimin

Tuplaus jatkuu tänään hieman vajaalla lapulla, mutta ei se mitään sillä tämä voidaan kiriä kiinni pitkän viikon aikana. Tänään lapulle poimittii kaksi kohdetta Mestatien liigan -otteluista.

Fantastisen viime kauden pelannut Leicester matkaa tänään Belgiaan, Club Bruggen vieraaksi. Kettulauman peli on tökkinyt Valioliigassa, joten on jännä nähdä miten pelit käynnistyvät Mestarien liigassa. Omissa papereissani Leicester on ottelun ennakkosuosikki, mutta Brugge saattaa aiheuttaa kotikentällään hankaluuksia Kettujen puolustuslinjalle. Uskon, että tässä kamppailussa tullaan näkemään maaleja kentän molemmissa päädyissä ja näin ollen yli 1,5 maalia on kelpo valinta lapulle.

Toisessa kohteessa Porto isännöi Köpenhaminaa kotikentällään. Porto tunnetaan kovana kotijoukkueena, joten Portugalilaiset lähtevät otteluun selkeästä ennakkosuosikin asemasta. Olen käynyt kerran Portossa katsomassa Mestarien liigan -ottelun ja täytyy todeta, että Estádio do Dragão on sen kaltainen pyhättö, että sieltä on hankala hakea pisteitä. Mielestäni Porton kerroin on jopa yllättävän kova ja näin ollen se kelpaa varsin hyvin tuplauslapun toiseksi kohteeksi!

tuplaus

Tuplauskohteet talteen Coolbetilla!

Aiheeseen liittyvät uutiset